TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr
Top 10 Bondage
Top 10 Bondage

Bondageleksaker

Är ni paret som tänder på bondage och fräcka bindlekar? Då har ni kommit rätt, för i den här kategorin hittar ni ett brett utbud av bondageleksaker. Bondage är en extremt kittlande typ av sexlekar, där den ena partnern tar full kontroll över den andres kropp och njutning. Oavsett om ni föredrar att använda handbojor, manschetter, bondagerep eller något helt annat, har vi förmodligen en bondageleksak som passar just er.

Mest sålda produkter

Bondage leksaker - när ni vill leka med fräck fixering

Vad är bondage och bondage leksaker?

De flesta människor ogillar att mista kontrollen. Framför allt i sovrummet, vilket är en skam. För det kan vara extremt pirrande och oerhört fräckt att överlämna sig själv och sin njutning till någon annan. Det är själva grunden i bondage: att överlåta hela eller delar av din kropp till din partner, och fullständigt ge dig hän åt deras kontroll.

Föredrar du att ta dig an den dominerande rollen mister du ingenting. Istället tar du kontrollen över din partners kropp, och använder tilliten för att binda och fixera hens kropp i varierande grad och olika positioner. Har ni bara på förhand kommit överens om vad som ska ske under leken, är bondage ett extremt njutbart sätt att både ta och ge kontroll.

Bondage leksaker är ett samlande begrepp för de varor, produkter och artiklar som används för att binda och fixera en partner under bondagelekar. Det kan vara allt ifrån en slips eller scarf, via handbojor och bondagerep, till avancerade bondageset, BDSM manschetter och spreader bars. Renodlade bondage leksaker har ingenting med smärta eller rollspel att göra, men för de som vill kan fixeringen kombineras med andra produkter för smärta, dominans och annat från BDSM världen.

Bondage sexleksaker ger ett mer sinnligt sexliv

Bondage handlar alltså i hög grad om kontroll, men också om dina sinnen. Människan har fem sinnen som låter oss uppfatta omvärlden: syn, hörsel, smak, lukt och känsel. Många menar idag att även balans bör räknas som ett sinne, eftersom balansen i hög grad påverkar vår vardag. Om vi blockerar ett sinne, förstärks de övriga för att kompensera “bristen”. Detta är något ni kan använda er av när ni experimenterar med BDSM och bondage sexleksaker.

När du blir bunden begränsas inte bara din rörlighet, utan till viss del även ditt känselsinne. Vi känner oss oftast fram med händerna, både i och utanför sängen, så om denna möjlighet sätts ur spel, måste vi förlita oss på andra kroppsdelar. Att med en bondage sexleksak binda fast händerna över huvudet, bakom ryggen eller liknande, kan därför ha oväntat stor inverkan på sexlivet. Kombineras det med t.ex. en BDSM-blindfold kan effekten förstärkas ytterligare, så du bör inte missa denna upplevelse.

Bondage sexleksaker är också helt ofarliga att leka med, så länge de används på rätt sätt och ni i förväg har avtalat vad som ska ske. Kommunikationen är, som alltid, grundläggande.

Sexleksaker till bondage för alla smaker

I vår sexshop hittar ni ett stort utbud av sexleksaker bondage. Vi har något för alla smaker och till alla nivåer. Är ni nybörjare på området kan det vara en bra idé att börja i den mildare änden av skalan, kanske rent av med sådant ni redan har därhemma. En gammal slips eller tunnare halsduk kan fungera alldeles utmärkt som sexleksak till bondage, när ni vill testa på att binda fast handlederna i sänggaveln. Faller detta er i smaken, kan ni överväga att köpa ett par mjuka handledsmanschetter. De är behagliga att ha på sig, även under längre stunder, och passar därför utmärkt för den oerfarne, eller dig som bara vill sitta fast utan att det ska göra ont.

Har ni stiftat bekantskap med sexleksaker för bondage sedan tidigare, letar ni kanske efter utrustning som är lite mer hardcore. I vårt sortiment hittar ni flera typer av handklovar, vilka kan användas för mer rigid fixering, och olika former av bondagekits, som möjliggör massor av fräcka positioner. För den estetiskt lagde kan vi erbjuda BDSM rep, som passar utmärkt till vacker shibari och emotionellt laddad kinbaku. Ni kan även hitta seleksaker bondage för mer traditionell dominans, samt olika former av BDSM tillbehör som passar utmärkt om ni vill kombinera era bindlekar med rollspel.

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful