• 30 dagars öppet köp!
Item 1 of 3
30 dagars öppet köp!
Alltid fri frakt!
Faktura: 0 kr!
035-777 07 66

EZ-Peak Live 12A NiMH/LiPo Traxxas-Laddare Auto ID

Finns i lager
  • 30 dagars öppet köp!
  • Alltid fri frakt!
  • Faktura: 0 kr!
Artnr : EZ_Peak_Live
Varumärke : Traxxas
1 399 kr

Traxxas iD-batterier ger en enklare och säkrare LiPo-laddningslösning när de används med våra exklusiva iD-laddare. Du kopplar bara in dina iD-batterier och trycker på start. ID-laddaren hanterar alla inställningar och ger dig snabbt en optimerad laddning varje gång. Den nya 4-kapslade EZ-Peak Live multikemiladdaren är vår senaste och mest avancerade laddare, utrustad med inbyggd Bluetooth för att fungera sömlöst med den nya Traxxas EZ-Peak Live ™ -appen för iOS och Android. EZ-Peak Live-appen ger dig detaljerad information, fjärrövervakning och avancerade driftfunktioner genom HD-färggränssnittet på din enhet. Det är vår bästa laddare i det populära EZ-Peak iD-sortimentet. Tillsammans med den nya tekniken la vi till mer laddningskraft, upp till 12 ampere för 2s LiPo-batterier! Dina batterier laddas snabbare så att du kan komma tillbaka till det roliga med att köra tidigare.

Ingen driver det tekniska utvecklingen längre än Traxxas. EZ-Peak Live är inte bara vår mest kraftfulla laddare någonsin, den är också vår mest avancerade. Den kostnadsfria EZ-Peak Live-appen installeras på din Apple® iPhone®, iPad®, iPod® touch eller Android ™ -enhet och länkar till din laddare via inbyggd Bluetooth®. EZ-Peak Live-appen ger dig tillgång till ytterligare funktioner, till exempel ett grafiskt användargränssnitt med hög upplösning, firmwareuppgraderingar, fjärrövervakning och varningar för upp till 4 laddare, detaljerad live-laddningsinformation och möjligheten att stänga av iD-läge. iD-läge kan stängas av via EZ-Peak Live-applikationen för laddning av första generationens Traxxas-batterier med icke-iD-högströmskontakter. Detta laddar Traxxas-vägen - snabbt, enkelt och mer avancerat än någonsin!

Viktig kundanmärkning: För att få tillgång till vissa laddningsfunktioner krävs en mobil enhet med Bluetooth®-funktion (säljs separat) och Traxxas EZ-Peak Live-applikation.

Specifikationer:

AC Input: 100-240V, 50-60Hz, 1.5A
Charge Current Range: 1.0—12.0A
Discharge Current Range: 665mAh
Current Drain for Balance Ports: 665mAh
NiMH Battery Cell Count: 5-8 Cells
LiPo Cell Count: 2-4 Cells
Net Weight: 526 g
Dimensions: 133 x 169 x 55 mm

Laddar Li-Polymer
Uteffekt 100W
Spänning 100-240 V
Kontakt Traxxas iD
Längd 133 mm
Bredd 169 mm
Höjd 55 mm
Vikt 526 g
Cellantal (S) Ni-MH 5-8
Läs om egenskapernas betydelse

Produkter köpta tillsammans

Faktura Utan extra kostnad
Frakt Alltid fri frakt
Öppet köp Alltid 30 dagar
100% säker betalning Säker betalning med Walley