Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Je Joue Mio Lila

Rating:
97 % of 100
1 299 kr
Mio är en penisring av hög kvalitet från Je Joue. Med en kraftig motor stimulerar den både henne och honom till sköna orgasmer.

Mjukt och kroppsvänligt silikonmaterial.

Uppladdningsbar & vattentät.

Köps ofta tillsammans

Översikt

Beskrivning

Vad är Je Joue Mio Lila?

En lyxig penisring i mjukaste silikon. Den kraftiga motorn stimulerar både honom och henne vilket gör denna ring till en perfekt parleksak. Hans penis njuter av vibrationerna och hennes klitoris får stimulans vid varje stöt. En penisring är till för att strypa blodflödet genom att placera den vid roten av penisen. På så sätt håller ståndet längre, mannen blir hårdare och det kan även hjälpa mannen att hålla längre.

Välj mellan 7 olika vibrationsmönster och 5 hastigheter - från ett lätt surrande till mer djupa och intensiva vibrationer.

Uppladdningsbar (laddare medföljer) och vattentät.

Hur används Je Joue Mio Lila?

För på ringen i slakt eller redan hårt tillstånd genom att stretcha ut den med fingrarna eller använd lite vattenbaserat glidmedel.


Vibration och hastighet ändras via knapparna på undersidan.

Rengörs med en mild tvål och ljummet vatten.

Vem kan använda Je Joue Mio Lila?


Mio är främst till för män att använda som en penisring. Mannen kan antingen använda den själv för vibrationerna eller tillsammans med en partner. Kvinnan kan även använda Mio som en klitorisvibrator.


Kan även användas av henne, som klitorisstimulator, under samlag. Det är bara att hålla den greppvänliga ringen och placera den mot klitoris.

Visa mer
Skötselråd

Rengör noga efter användning med ljummet vatten och mild tvål. Vi rekommenderar även att använda en antibakteriell toy cleaner som håller bakterier borta och ökar livslängden på din leksak.

Användning

För bästa effekt - använd penisringen med ett vattenbaserat glidmedel och placera ringen runt basen av din penis innan erektion.

Mer information
Allmänt
Varumärke
Je Joue
Färg
Lila
Ftalatfri
Ja
Hårdhet
Flexibel, Medel
Textur
Silkeslen
Strömförsörjning
Inkluderar batteri
Ja
Uppladdningsbar
JA
Material
Material
Silikon
Recensioner 6
Write Your Own Review
Du recenserar:Je Joue Mio Lila
Ditt betyg
Diskret leverans
Beställningar innan 16:00 skickas samma dag
30 dagars öppet köp
Se paketets diskretion i vår video