Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Vibratorer

En vibrator kan göra under för onani, smeksex och samlag. Särskilt eftersom många med vulva behöver klitorisstimulans under samlag för att kunna få orgasm. Här hittar du både uppladdningsbara och batteridrivna vibratorer. En uppladdningsbar vibrator håller som regler längre än de batteridrivna och har en starkare motor. De är dessutom mer miljövänliga. Vi har valt ut de bästa vibratorerna på marknaden i dag, med många olika funktioner för att de ska passa så många som möjligt. Oavsett kön. De flesta av våra vibratorer är tillverkade av kroppssäkra material och blir skönare med glidmedel. Du kan välja mellan klitorisvibratorer, lufttycksvibratorer, G-punktsvibratorer, vibrerande dildos, wands, rabbitvibratorer, fingervibratorer och appstyrda vibratorer. 

Artiklar 1-59 av 249

Sätt fallande sortering
  1. Halo Ring Rabbit Vibrator Black gif mot vit bakgrund.
    -10%
    Nyhet
    Halo Ring Rabbit Vibrator Black
    Rating:
    100%
    Special Price 1 079 kr Regular Price 1 199 kr
  2. Svakom Pulse Galaxie Black mot vit bakgrund.
    Svakom Pulse Galaxie Black
    Rating:
    90%
    1 199 kr
  3. Pretty Love Body Wand Black ståendes mot vit bakgrund.
    Pretty Love Body Wand Black
    Rating:
    100%
    399 kr
  4. Fun Factory Vim Wand Sunrise Orange ståendes mot vit bakgrund.
    Säljer snabbt
    Fun Factory Vim Wand Sunrise Orange
    Rating:
    100%
    1 949 kr
  5. Sidvinkel av Womanizer Next Sage mot vit bakgrund. Köp på Lustly.se
    Nyhet
    Womanizer Next Sage
    Rating:
    100%
    2 299 kr
  6. Sidvinkel av Womanizer Next Black mot vit bakgrund. Köp på Lustly.se
    Nyhet
    Womanizer Next Black
    Rating:
    100%
    2 299 kr
  7. Sidvinkel av Womanizer Next Dark Purple mot vit bakgrund. Köp på Lustly.se
    Nyhet
    Womanizer Next Dark Purple
    Rating:
    100%
    2 299 kr
  8. Svakom Pulse Galaxie Lilac båda delar mot vit bakgrund.
    Svakom Pulse Galaxie Lilac
    Rating:
    100%
    1 199 kr
  9. Pillow Talk Rosy Luxurious Glass Anal Plug with Bonus Bullet ståendes mot vit bakgrund.
    Rosy Luxurious Glass Anal Plug with Bonus Bullet
    Rating:
    80%
    499 kr
  10. Sidvinkel av Womanizer Liberty 2 Vibrant Rose mot vit bakgrund.
    Nyhet
    Womanizer Liberty 2 Vibrant Rose
    Rating:
    100%
    1 199 kr
  11. Sidvinkel av Womanizer Liberty 2 Purple mot vit bakgrund.
    Nyhet
    Womanizer Liberty 2 Purple
    Rating:
    80%
    1 199 kr
  12. Sidvinkel av Womanizer Liberty 2 Dark Petrol mot vit bakgrund.
    Nyhet
    Womanizer Liberty 2 Dark Petrol
    Rating:
    80%
    1 199 kr
  13. köp Satisfyer Pro 2 Generation 3 Red Wine hos lustly.se
    -30%
    Satisfyer Pro 2 Generation 3 Red Wine
    Rating:
    100%
    Special Price 419 kr Regular Price 595 kr
  14. Pretty Love Carol
    -26%
    Pretty Love Carol
    Rating:
    80%
    Special Price 369 kr Regular Price 499 kr
  15. Zumio s spirotip köp hos lustly.se
    -20%
    Zumio S Spirotip Vibrator
    Rating:
    70%
    Special Price 1 199 kr Regular Price 1 490 kr
  16. köp nyheten Satisfyer Pro 2 Generation 3 Black lufttrycksvibrator på lustly.se
    Hot
    -30%
    Satisfyer Pro 2 Generation 3 Black
    Rating:
    47%
    Special Price 419 kr Regular Price 595 kr
  17. Panty Vibe Remote Controlled Vibrator Purple väska och vibrator ståendes mot orange och vit bakgrund.
    Panty Vibe Remote Controlled Vibrator Purple
    Rating:
    90%
    549 kr
  18. Easytoys Remote Control Vibrating Egg Rosa och fjärrkontroll ståendes mot vit bakgrund.
    Easytoys Remote Control Vibrating Egg Rosa
    Rating:
    100%
    349 kr
Sida
per sida
Kvinna i rosa underkläder liggandes på sängen och håller i Womanizer Next Dark Purple klitorisvibrator.Kvinna i rosa underkläder liggandes på sängen och håller i Womanizer Next Dark Purple klitorisvibrator.

WOMANIZER NEXT – VIBRATORN DU MÅSTE HA

Nya Womanizer Next är äntligen här! De nya funktionerna har tagit användarupplevelsen till en helt ny nivå. Häng med när vi utforskar vad som gör den här sexleksaken helt otrolig och varför den är ett måste i leksakssamlingen.

LÄS MER

Luftrycksvibrator under ett glas. Kvinna i bakgrunden.Luftrycksvibrator under ett glas. Kvinna i bakgrunden.

VILKEN LUFTTRYCKSVIBRATOR ÄR BÄST?

Vilken lufttrycksvibrator är bäst? - Lustly testar.

Under de senaste åren har marknaden exploderat av olika lufttrycksvibratorer. Men vilken är egentligen bäst? 

LÄS MER

We-Vibe Moxie i blå färg mot isbitar och färglatt silkespapper.We-Vibe Moxie i blå färg mot isbitar och färglatt silkespapper.

VI TESTAR: WE-VIBE MOXIE - APPSTYRD TROSVIBRATOR

Vi har testat trosvibratorn Moxie från We-Vibe. En appstyrd vibrator som stimulerar mer än bara klitoris. 

LÄS MER

Vibratorer för hennes njutning

Allt om vibratorer

Vibratorer är fantastiska sexleksaker som använder vibrationer för att skänka njutning till kroppens känsligaste områden. Dessa vuxenleksaker finns i ett brett utbud av modeller för att passa alla smaker och önskemål. Vare sig du söker stimulans av klitoris, G-punkten, P-punkten, eller penis, finns det en vibrator som är perfekt för dig.

Vad som gör vibratorer så speciella är deras förmåga att rikta in sig på just de punkter som ger mest njutning. Många modeller är designade för att stimulera flera erogena zoner samtidigt, vilket ökar chansen för en kraftfull orgasm. Från diskreta klitorisvibratorer till innovativa parvibratorer, finns det alternativ för varje situation och behov.

Oavsett om du är nyfiken på att utforska din egen kropp eller vill lägga till extra spänning i sovrummet med din partner, kan en vibrator bli din bästa vän. Låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta matchen bland vårt sortiment av vibratorer och upptäck en värld av oändlig njutning och orgasmer. 

Välj den perfekta vibratorn

Att hitta rätt vibrator kan öppna upp för nya dimensioner av njutning, oavsett om du är nybörjare eller erfaren inom världen av sexleksaker. Nyckeln till att välja den perfekta vibratorn börjar med att förstå vad du gillar och vad du är nyfiken på att utforska. Älskar du känslan av klitorisstimulans? Då är en klitorisvibrator ett utmärkt val. Om du är ute efter en kombinerad njutning som riktar sig både mot klitoris och vaginalt, kan en rabbitvibrator vara det du söker.

Ditt användningssätt spelar också en stor roll. Ska din nya favoritleksak främst användas ensam eller tillsammans med din partner? Dessutom är intensiteten på stimulansen viktig att överväga – om du föredrar en mildare beröring kan en lufttrycksvibrator erbjuda en skonsam men ändå kraftfull upplevelse.

En annan faktor är ljudnivån. Vill du ha en tystgående vibrator som låter dig njuta diskret? Det finns många alternativ som kombinerar effektiv stimulans med knappt hörbar drift.

På Lustly.se förstår vi att valet av vibrator är personligt och ibland utmanande. Men genom att fokusera på vad som känns bra för dig och hur du vill använda den, kan vi hjälpa dig att navigera i vårt breda utbud av sexleksaker och vuxenleksaker. Vi lovar att oavsett vilken vibrator du väljer från oss, väntar en tillfredsställande upplevelse – ensam eller tillsammans med någon annan.

Vibratorer till par – Dubbel njutning

Vibratorer är en fantastisk väg till personlig njutning och en värld av intensiva orgasmer. Men visste du att vibratorer också kan vara en fantastisk tillgång för par som vill utforska och förhöja sin gemensamma sexuella upplevelse? Bland sexleksaker för par, sticker parvibratorer och app-kontrollerade vibratorägg ut som spännande val för att krydda till både förspel och samlag.

För par som älskar att leka och experimentera, erbjuder app-kontrollerade vibratorägg en möjlighet att ta leken utanför sovrummet. Tänk er en diskret och kittlande utmaning under en middag ute, där en partner bär ägget medan den andra har full kontroll över vibrationerna via en app. Dessa ägg, som är designade för att stimulera G-punkten samtidigt som de är bekväma att bära, öppnar upp för kreativa och upphetsande äventyr med oändliga möjligheter.

Parvibratorer, ofta i en u-formad design, erbjuder en unik dubbel stimulans där en del förs in i vaginan för G-punktstimulans medan den andra delen stimulerar klitoris. Det fantastiska med dessa sexleksaker är att de kan användas under samlag, vilket ger en ökad stimulans för både parten med vagina och partnern med penis. Denna dubbla stimulering kan leda till synkroniserade orgasmer och en djupare sexuell förbindelse.

Utforska olika typer av vibratorer

Klitorisvibrator

Klitorisvibratorer har revolutionerat njutningen för personer med vagina, med forskning som visar att upp till 80% av kvinnor behöver klitorisstimulans för att uppnå orgasm. Våra undersökningar bekräftar detta, där en överväldigande majoritet betonar vikten av denna stimulans. Med sina skräddarsydda vibrationer erbjuder klitorisvibratorer en unik upplevelse som är svår att uppnå med bara händerna, vilket kan leda till mer intensiva och tillfredsställande orgasmer. För de som önskar diskretion finns tysta modeller.

Lufttrycksvibrator

Lufttrycksvibratorer, som använder luftvågor för att stimulera klitoris, har blivit enormt populära för sin förmåga att leverera djup och jämn stimulans. Många rapporterar om en nästan garanterad orgasm tack vare denna teknik.

Magic wands

För den som söker stimulans över ett större område är magic wand vibratorn ett utmärkt val. Dessa klassiska sexleksaker erbjuder kraftfulla vibrationer som kan användas för allt från intensiv klitorisstimulans till avkopplande ryggmassage, vilket gör dem till en mångsidig favorit.

Pulsator

En pulsator är inte din vanliga vibrator. Istället för att bara vibrera, skapar denna innovativa sexleksak en pulserande rörelse som efterliknar den naturliga rytmen av sexuella rörelser. Perfekt för dig som söker en mer realistisk känsla, erbjuder pulsatorn djup, rytmisk stimulans som kan kännas otroligt tillfredsställande. 

Rabbitvibrator

Rabbitvibratorn är en klassiker inom sexleksaker och känd för sin förmåga att ge dubbel njutning. Med ett skaft designat för att stimulera G-punkten inuti vaginan och en yttre del som vibrerar mot klitoris, levererar rabbitvibratorn intensiva orgasmer genom samtidig stimulans. Dess unika form och funktion gör den till en favorit bland dem som söker en allt-i-ett-lösning för maximal njutning.

G-punktsvibrator

G-punktsvibratorn är speciellt utformad för att rikta in sig på och stimulera G-punkten, ett område inuti vaginan känt för att ge kraftfulla orgasmer. Med sin kurviga form och riktade topp, är G-punktsvibratorn din bästa vän i jakten på djupa, inre orgasmer. Dess precision gör det enklare än någonsin att utforska och stimulera denna mystiska zon av njutning.

Love egg

Love eggs är diskreta och mångsidiga sexleksaker som erbjuder en värld av erotiska möjligheter. Dessa små, men kraftfulla, vuxenleksaker är designade för att försiktigt vibrera mot de inre erogena zonerna, vilket ger en subtil, men ändå intensiv, stimulans. Många love eggs är fjärrstyrda eller app-kontrollerade, vilket gör dem till perfekta leksaker för par som vill experimentera med diskret offentlig lek eller njuta av kontrollspel i sovrummet.

Hur du laddar din vibrator

Att ladda din vibrator är enkelt och viktigt för oavbruten njutning. De flesta vibratorer signalerar med en lampa när det är dags att ladda. Anslut den medföljande USB-kabeln till vibratorns laddningsport, som du enkelt hittar med hjälp av produktens manual eller hemsida. 

Vibratorer på Lustly.se:

Här kan du välja och vraka bland högkvalitativa vibratorer för både honom, henne, ickebinära och par. Kanske hittar du något du länge önskat dig eller något du aldrig ens hört talas om. Oavsett vad så garanterar vi att du kommer att få en riktigt skön stund.

En massagestav, eller vibrator, är en njutningsprodukt som du kan använda antingen på klitoris, vaginalt eller både och. Vissa stimulerar G-punkten och vissa kan styras via en app - vilket gör distanssex så mycket roligare. Vissa vibratorer kan användas under själva sexakten och kryddar samlaget lite extra. Många tycker om att använda en vibrator när de onanerar - för att ge orgasmen en extra skjuts. 

Hos Lustly.se hittar du vibratorer i många olika färger, former och material. Vi är noga med att alla våra vibratorer är tillverkade av kroppssäkra material som är fria från ftalater. 

Hur väljer man vibrator?

Innan du väljer en vibrator bör du fråga dig själv vad du redan njuter av, eller vad du vill utforska? Tycker du att klitorissstimulans är skönt är det kanske en klitorisvibrator du ska välja. Vill du utforska din njutning lite mer kanske du ska välja en rabbitvibrator som ger dig både klitoris- och vaginalstimulans. Vill du använda din vibrator vid onani eller tillsammans med en partner? Vissa vibratorer ger starkare stimulans än andra så om du är känslig kan det vara bra att välja en med lite mildare stimulans - som tillexempel en lufttrycksvibrator. 

Du bör även fundera på om du vill ha en tyst vibrator som du kan njuta av i hemlighet.

Vi vet att det kan vara svårt men om du utgår från vad du tycker är skönt och vid vilket tillfälle du vill använda din massagestav så blir det lättare att välja vibrator. Oavsett vad du väljer så garanterar vi på Lustly.se dig en skön stund med din vibrator - ensam eller med en partner.