Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

We-Vibe Bond

1 290 kr

Njut av sensationella vibrationer med denna justerbara penisring, som dessutom går att styra genom en app eller fjärrkontroll.

Den livar upp stämningen och ger njutning till varje ögonblick. Samtidigt som den tar din onani, ert förspel och samlag till en ny nivå.

Bekväm att använda och även vattentätt, uppladdningsbar och tystlåten.

Köps ofta tillsammans

Översikt

Beskrivning

We-Vibe Bond är penisringen för dig som vill ha äventyrlig intimitet. Du kan styra den genom antingen en app eller en fjärrkontroll. Det betyder att du kan använda Bond under dina kläder för att göra varje ögonblick njutningsfullt och på så sätt ta ditt förspel till en ny nivå.

Ut på stan och låt din partner styra de sköna sensationerna Bond ger - vibrationerna är så tystlåtna att ingen kommer höra. Det silkeslena silikonet gör den bekväm att bära, även under längre perioder, och känns skönt mot huden.

Den har 10 olika vibrationslägen att välja mellan, allt från högt till lågt till intensivt pulserande. Dessutom finns ett quick-release-system som gör att Bond är lätt att ta av och på. Utöver det är We-Vibe Bond designad för att passa alla penisar, oavsett storlek. Med Custom Fit-länken kan du enkelt förlänga eller korta av penisringen.

Varför vi älskar We-Vibe Bond:

  • 10 vibrationslägen
  • Custom Fit
  • Appstyrd
  • Vattentät
  • Tystlåten
  • Ergonomisk

Använd We-Vibe Bond både under både onani, förspel och samlag.

Visa mer
Skötselråd

Rengör alltid efter användning med ljummet vatten och en toy cleaner för att hålla bakterier borta. På så sätt håller du också din penisring så gott som ny längre!

Användning

Linda silikonbandet runt penis och testiklar och stäng spännet. Ringstorleken är 3,5 cm men kan förlängas med Custom Fit-länken om det behövs. Börja med att trycka på Vibe-knappen. Utforska de 10 olika intensitetsnivåerna med den tillhörande fjärrkontrollen eller appen. Bär den offentligt och låt din partner styra vibrationerna genom appen.

Mer information
Allmänt
Varumärke
We-Vibe
Färg
Svart
Appstyrt
JA
Kroppsdel
Penis
Ftalatfri
Ja
Typ av glidmedel
Vattenbaserat
Strömförsörjning
Uppladdningsbar
JA
Material
Material
Silikon
Recensioner
Write Your Own Review
Du recenserar:We-Vibe Bond
Ditt betyg
Relaterat blogginlägg
Diskret leverans
Beställningar innan 16:00 skickas samma dag
30 dagars öppet köp
Se paketets diskretion i vår video