Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Lovense Lush 3 Appstyrd Multifunktionell Vibrator

Rating:
80 % of 100
1 489 kr

Appstyrd vibrator med ett oändligt antal vibrationsmönster. Kan användas vid både förspel, onani och samlag och ger G-punkten skön stimulans. Kan även användas som en klitorisvibrator.

Nytt för denna modell är en bättre passform, bättre bluetooth-koppling samt längre batteritid på upp till 5 timmar.



 

Köps ofta tillsammans

Översikt

Beskrivning

Uppdaterad version av storsäljaren Lush 2. Denna modell har en ställbar del som gör att vibratorn sitter bättre på plats och formar sig efter din anatomi, vilket även gör att den lättare hittar din G-punkt. Lush 3 har dessutom längre batteritid samt bättre kontakt med Bluetooth.

Lovense Lush är en multifunktionell vibrator som liknar en knipkula och kan användas både på klitoris och invändigt, där den stimulerar din sköna G-punkt. Det silkeslena silikonmaterialet är både behagligt och fritt från ftalater.

I appen kan du designa egna vibrationsmönster, synka vibratorn med din favoritmusik och röster samt videochatta med varandra. Vibrationerna kan även styras via din Apple Watch.

Lovense Lush 3 är kompatibel med följande program:

  • iPhone/iPad Air/iPad Mini/iPod Touch iOS 9.0 and later
  • Android 4.3 and later (with Bluetooth 4.0 enabled)
  • Mac (with Bluetooth 4.0 enabled)
  • Windows PC (needs a Lovense USB Bluetooth Adapter to connect)

Denna vibrator är perfekt för par som vill utforska nya lustar och njutning, vara äventyrliga och krydda sexlivet lite extra. Speciellt bra är den för par som bor långt ifrån varandra men som vill kunna behålla intimiteten och sexlivet. Lovense Lush 3 kan användas både vid samlag, förspel och onani på egen hand.

Visa mer
Skötselråd

Rengörs med ljummet vatten och en mild tvål före och efter användning. Använd även gärna en alkoholfri rengöringsspray med jämna mellanrum, för att hålla bakterier borta.

Användning

Används tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel, eller ett silikonbaserat glidmedel ämnat för sexleksaker.

För in den ergonomiska vibratorn i vaginan eller låt den ligga utanpå och stimulera klitoris. Om den förs in ska den smala antennen alltid vara utanför kroppen då det är där bluetooth-antennen finns. Antennen har en räckvidd på ca 14 meter beroende på hur du står, sitter eller ligger.

Styr vibrationerna genom enkla knapptryckningar eller via gratisappen Lovense Remote som du hittar via App Store eller Google Play . Tack vare att knappen på vibratorn sitter på utsidan kan du starta och stänga av den samtidigt som du har den i dig.

Mer information
Allmänt
Varumärke
Lovense
Ftalatfri
Ja
Typ av glidmedel
Vattenbaserat
Dimensioner
Storlek
XXXL
Penetrerande längd
8 cm
Strömförsörjning
Uppladdningsbar
JA
Material
Material
Silikon
Recensioner 1
Write Your Own Review
Du recenserar:Lovense Lush 3 Appstyrd Multifunktionell Vibrator
Ditt betyg
Relaterat blogginlägg
Diskret leverans
Beställningar innan 16:00 skickas samma dag
30 dagars öppet köp
Se paketets diskretion i vår video