Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Tenga Flip Orb Masturbator Blue Rush

699 kr

Tenga Flip Orb Blue Rush är en av Tengas skönaste onaniprodukter för män. Den är kompakt, ergonomiskt utformad och lätt att hålla. Insidan är fylld med mjuka, rörliga kulor som är inneslutna i ett mjukt material. Kulorna är extra stimulerande och ger dig känslan av en riktigt trång vagina.

Du kan själv bestämma trycket på din onani genom att klämma åt masturbatorn med handen.

Lätt att rengöra.

Köps ofta tillsammans

Översikt

Beskrivning

Flip Orb Masturbator Blue Rush är en kompakt och greppvänlig masturbator som ger dig känslan av ett riktigt samlag. Utrustad med den senaste tekniken från Tenga som möjliggjort skapandet av den flexibla orbstrukturen. Denna modell har en skön räfflad textur och extra fasta kulor som stimulerar din penis på ett extra intensivt sätt. När du penetrerar masturbatorn kommer pärlorna att rulla, massera och stimulera din penis. Kläm åt på sidorna på den för att addera extra tryck och stimulans.

Tenga Flip Orb är timglasformad vilket gör produkten mycket enklare att hålla i och lättare kan klämma åt med det tryck du tycker känns skönast. Flip Orb har ett lock som håller den stängd vid förvaring och som håller smuts och damm borta. Penetrationsöppningen är sömlös vilket gör att du slipper onödigt kladd från glidmedlet då det stannar inuti masturbatorn.

Tack vare att Tenga Flip Orb kan öppnas upp helt är den ytterst enkel att rengöra vilket gör att den håller längre. Med det medföljande locket, som fungerar som torkställ, torkar du smidigt och enkelt produkten efter rengöring.

Upplevelsen med din Tenga Flip Orb blir skönare om du använder ett vattenbaserat glidmedel.

 

Visa mer
Skötselråd

Tvätta din Tenfa Flip Orb med en mild tvål, vatten och med fördel en antibakteriell toy cleaner.

Mer information
Allmänt
Varumärke
Tenga
Recensioner
Write Your Own Review
Du recenserar:Tenga Flip Orb Masturbator Blue Rush
Ditt betyg
Relaterat blogginlägg
Diskret leverans
Beställningar innan 16:00 skickas samma dag
30 dagars öppet köp
Se paketets diskretion i vår video