Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Tenga Egg Surfer

Rating:
90 % of 100
99 kr

Tenga Egg Surfer är en skön, genial och läcker onaniprodukt för män som gärna vill ha en mjukare och mer intensiv känsla än med vanliga "handjobs". Surfer-ägget är ett onaniägg i flexibelt medicinskt silikon som kan användas av män i alla storlekar.

Detta runkägg är har tillverkats i ett tjockare material som ger en fastare, tightare känsla runt penis.

Köps ofta tillsammans

Översikt

Beskrivning

Egg Surfer från Tenga är en skön onaniprodukt för män, eller dig med penis. Ett runkäg är en enklare variant av en lösvagina som masserar och stimulerar din penis med en invändig struktur som liknar vågor. Surfer är en del av Tengas serie av "Hard Boiled"-onaniägg som har tillverkats i ett tjockare material som ger en mer fast känsla jämfört med de andra äggen ur samma serie.

Inuti ägget finns en urtagbar "tub" där du placerar penis. Tuben kan sträckas ut till ca 30 cm och passar därför de flesta storlekar samt är försluten i ena änden. Upplevelsen blir skönare om du använder det medföljande glidmedlet.

Egg Surfer är egentligen en engångsprodukt men om du rengör det med en mild tvål, lite ljummet vatten och låter lufttorka kan du använda det mer än en gång. Hur många gånger det kan användas beror på hur "hårt" du använder ägget. Vi rekommenderar att du håller så lång ner på tuben som möjligt för att undvika slitage på den yttersta delen.

 

 

 

 

Visa mer
Mer information
Allmänt
Varumärke
Tenga
Ftalatfri
Ja
Hårdhet
Mjuk
Dimensioner
Storlek
XXXL
Material
Material
Silikon
Recensioner 2
Write Your Own Review
Du recenserar:Tenga Egg Surfer
Ditt betyg
Relaterat blogginlägg
Diskret leverans
Beställningar innan 16:00 skickas samma dag
30 dagars öppet köp
Se paketets diskretion i vår video