Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Tenga Crysta Stroker Block

Special Price 249 kr Regular Price 499 kr
Kompakt masturbator med en inre rörlig 3D-struktur som stimulerar och masserar både penis och ollon på ett extra skönt sätt.

Ergonomisk design.

Köps ofta tillsammans

Översikt

Beskrivning

Tenga Crysta Stroker Block är en skön masturbator med inre stimulerande block som, i takt med att du klämmer åt runt och för masturbatorn upp och ned, rör sig runt din penis och ollon. Detta skapar en stimulans utöver det vanliga. Blocken trycker lite extra på penis vilket ökar blodcirkulationen och stimulerar penis många nervändar – vilket gör din onanistund ännu skönare. Tenga är världsledande inom onaniprodukter för män och med Tenga Crysta Stroker har de verkligen överträffat sig själva. Du kan själv bestämma trycket genom att greppa mer eller mindre hårt med handen runt produkten, när du onanerar.

Materialet är mjukt och flexibelt med en realistisk känsla.

Så använder du Tenga Crysta Stroker Block:

Smörj in penis med ett vattenbaserat glidmedel och penetrera masturbatorn. Rengör produkten med ljummet vatten samt en toy cleaner efter användning och låt lufttorka tills den är helt torr.

Smart torkningsstation ingår.

Materialet kan verka aningen klibbigt då det inte är preparerat med puder som många andra masturbatorer. Anledningen till detta är att materialet är transparent så du ska kunna följa din penis rörelser i masturbatorn. Dock blir materialet silkeslent och skönt så fort det kommer i kontakt med glidmedel, så det är inte något som påverkar varken känsla eller funktionalitet.

Visa mer
Mer information
Allmänt
Varumärke
Tenga
Recensioner
Write Your Own Review
Du recenserar:Tenga Crysta Stroker Block
Ditt betyg
Relaterat blogginlägg
Diskret leverans
Beställningar innan 16:00 skickas samma dag
30 dagars öppet köp
Se paketets diskretion i vår video