Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

RFSU Ägglossningstest

Special Price 107,10 kr Regular Price 119 kr
  • Håll koll på din fertilitet
  • Ökar chanserna för graviditet
  • Tydliga resultat
  • 96% säkerhet
  • Innehåller 7st engångstester

Köps ofta tillsammans

Översikt

Beskrivning

Letar du efter sätt att öka dina möjligheter att bli gravid? RFSU Ägglossningstest är ditt perfekta verktyg för att hålla koll på din fertilitet. När det handlar om att planera för graviditet är det avgörande att veta när din ägglossning sker, eftersom du endast har ett kort fönster av möjlighet varje månad.

Med RFSU Ägglossningstest kan du enkelt och bekvämt ta reda på dina två mest fertila dagar i din menstruationscykel. Detta test är utformat för att spåra ökningen av det Luteiniserande Hormonet (LH) i din urin vid nivåer över 25 mlU/ml. LH-ökningen är en indikator på att ägglossningen är nära.

Varför är detta viktigt? Jo, när du vet när du har ägglossning, kan du planera dina aktiviteter för att öka dina chanser att bli gravid. Du är som mest fertil på själva dagen för LH-ökningen och dagen efter. Genom att ha samlag inom dessa 48 timmar ökar du avsevärt dina möjligheter att lyckas.

RFSU Ägglossningstest är enkelt att använda och ger tydliga resultat med ett eller två streck. Det är utformat för engångsbruk och består av en bekväm teststicka som enkelt doppas i en behållare med urin.

Ta kontroll över din fertilitet och öka dina chanser att bli gravid med RFSU Ägglossningstest. Med en säkerhet på 96% (förutsatt att det utförs på rätt sätt) är det ett värdefullt verktyg för alla som planerar en familj. 

 

Visa mer
Användning

Så gör du RFSU Ägglossningstest
Gör testet vid ungefär samma tid alla dagar, helst inte vid det första morgonurinen då LH-halten inte påvisas i urinen förrän senare under dagen. Bästa tid att göra det är någon gång mellan 10.00-20.00 då mängden LH-hormon i urinen kan avläsas mest korrekt då.

Undvik att dricka stora mängder vätska 2 timmar innan du gör testet för att undvika utspädning av LH-hormonet i urinen. Läs instruktionerna och när du är redo att ta testet tar du ut ägglossningstestet ur innerförpackningen. Använd teststickan med en gång.

Samla urin i en ren och torr behållare. Ett par centimeter från botten räcker. Håll i det gröna handtaget och rör inte den vita ytan, då kan det ge felaktigt resultat. Doppa ner uppsugningsdelen med nedåtriktade pilar i urinen. Doppa inte djupare än till max-linjen. Ta upp efter 15 sekunder och lägg den plant på en ren och torr yta.

Vänta i 10 minuter innan du läser av resultatet och låt teststickan ligga helt still. När teststickan börjar reagera färgas hela resultatområdet ljust rosa. Läs inte av några resultat efter 15 minuter då detta kan ge missvisande resultat.

Mer information
Allmänt
Varumärke
RFSU
Volym
7 tester
Recensioner
Write Your Own Review
Du recenserar:RFSU Ägglossningstest
Ditt betyg
Diskret leverans
Beställningar innan 16:00 skickas samma dag
30 dagars öppet köp
Se paketets diskretion i vår video