Lovlea Thong

159 kr

Kort om produkten

Romantisk spetstrosa med rosetter.

Finns i flera storlekar.

Varumärke: Obsessive

Artikelnummer: 9095

  • Säker handelBetala säkert med Klarna där du kan välja mellan faktura, kort, delbetalning eller betalning direkt genom bank.
  • Diskret leveransVåra försändelser är ytterst diskreta och paketets innehåll framgår inte.
  • Snabb leveransBeställ innan klockan 16.00 på vardagar så packas och skickas ditt paket samma dag.

Beskrivning

Sugen på ett nytt snyggt klädesplagg? Oroa dig inte, som alltid har vi något för dig.

Lovlea Thong från märket Obsessive är en underbart söt trosa med spännande detaljer. Njut av en romantisk spets med sidenband. Den röda färgen tillsammans med alla detaljerna ger denna stringtrosa en romantisk touch samtidigt som den är smickrande, söt och sexig på samma gång.  Materialet är dessutom mjukt och följsamt.

OBS Nipple pasties som ni ser på bilden ovan ingår ej vid köket av trosorna.

Trosan bör alltid handtvättas tillsammans med ett milt tvättmedel om du vill att den ska hålla en hög kvalitet så länge som möjligt.

Lovlea Thong är med andra ord en fin och uppskattad present att ge till någon du tycker lite extra om, kanske dig själv med andra ord? #selflove

Om du nu är intresserad av att kika runt på fler liknande produkter så hittar du hela vårt Obsessive sortiment här. Märket Obsessive har en mängd olika klädesplagg. Allt från underkläder, klänningar till maskeradkläder.

Och förresten, glöm såklart  inte att följa oss på Instagram för tips, info och tävlingar. Läs även gärna vår blogg där du hittar produktrecensioner och en massa annat roligt som gör ditt sexliv och din onani way mycket bättre.

Ytterligare information

Storlek

Large / X-Large, Small / Medium

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Lovlea Thong”

Din e-postadress kommer inte publiceras.