Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

King Cock Triple Density 28 cm

699 kr
En styv men flexibel dildo i ultrarealistiskt material med sugkopp som fäster på de flesta plana ytor, vilket också gör att flexibiliteten ökar. Dildon går att använda både vaginalt och analt och är även kompatibel med strap-on-sele.

Triple Density är en ännu mer realistisk variant av Pipedreams storsäljare King Cock.

Köps ofta tillsammans

Översikt

Beskrivning

King Cock Triple Density 28 cm är en stor och naturtrogen dildo med markerat ollon och ådrigt skaft. Den känns som en äkta penis, flexibel men ändå styv.

Formen på dildon är rak men eftersom den är flexibel så böjs den lätt åt det hållet du vill, vilket gör penetration smidigare. Samtidigt stimulerar de naturtrogna ådrorna skönt mot ditt inre.

Vad som skiljer Triple Density från Pipedreams andra dildos är att den har flera lager mjuk hud utanpå den hårda ytan, vilket gör att den känns ännu mer realistisk.

Dildon är tillverkat av ftalat- och latexfritt material. Dessutom har den även en stabil sugkopp som fäster på alla plana ytor och gör så att dina händer kan fokusera på annat.

Visa mer
Skötselråd

Rengör dildon efteråt med en toy cleaner för att hålla den så gott som ny längre och hålla bakterier borta. Förvara den sedan gärna i en tygpåse eller liknande för att förhindra att den samlar damm eller smuts.

Användning

Fäst den på en plan yta så som en stol, väggen i duschen eller använd den som den är. Det mjuka materialet gör att den ligger lätt i handen. Dildon går även att använda analt, men använd då gärna mycket vattenbaserat glidmedel. Den funkar också utmärkt med strap-on-sele.

Mer information
Allmänt
Varumärke
Pipedream
Ftalatfri
Ja
Hårdhet
Flexibel
Dimensioner
Storlek
XXXL
Penetrerande längd
26 cm
Recensioner
Write Your Own Review
Du recenserar:King Cock Triple Density 28 cm
Ditt betyg
Diskret leverans
Beställningar innan 16:00 skickas samma dag
30 dagars öppet köp
Se paketets diskretion i vår video