Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Fun Factory Smartballs Duo Red

199 kr

Smartballs Duo är knipkulor som förstärker din bäckenbottenmuskulatur för starkare och intensivare orgasmer. Samtidigt som de förebygger besvär som inkontinens. Kulorna får dina muskler att arbeta maximalt utan att du behöver anstränga dig så mycket. Vilket gör dem väldigt enkla och bekväma att använda.

Köps ofta tillsammans

Översikt

Beskrivning

Vill du ha starkare och intensivare orgasmer? Då är Smartballs Duo något för dig. Två knipkulor som är designade för att vara bekväma och enkla att använda, med smal spets för enkel insättning.

Smartballs Duo har två mindre kulor inuti de två knipkulorna som roterar när du rör på dig. Det aktiverar dina muskler maximalt vilket ger dig ökad känslighet i underlivet, intensivare orgasmer, förebygger inkontinens och förstärker ditt bäckenbotten igen efter en förlossning.

Du förbättrar alltså din intimhälsa och får ett bättre sexliv på en och samma gång - en win-win helt enkelt!

Visa mer
Skötselråd

Rengör dina knipkulor efter användning för att hålla bakterier borta. Vi rekommenderar att du använder en antibakteriell toy cleaner.

Användning

Börja med att smörja in kulorna med vattenbaserat glidmedel - är du nybörjare är det enklare att föra in kulorna liggande med lätt böjda ben. När du fört in kulorna är det bara att aktivera dina muskler för att hålla kvar kulorna inuti dig. Eftersom varje kula innehåller två mindre kulor som studsar och roterar när du rör dig så behöver du inte anstränga dig så mycket för att hålla kvar kulorna. Du kan alltså fortsätta din dag som vanligt efter att du stoppat in dem och dina muskler kommer ändå arbeta maximalt.

Du kan dessutom också göra vanliga "knip och slappna av" knipövningar med dessa kulor för en ännu intensivare träning.

Mer information
Allmänt
Varumärke
Fun Factory
Ftalatfri
Ja
Typ av glidmedel
Vattenbaserat
Dimensioner
Penetrerande längd
10 cm
Recensioner
Write Your Own Review
Du recenserar:Fun Factory Smartballs Duo Red
Ditt betyg
Relaterat blogginlägg
Diskret leverans
Beställningar innan 16:00 skickas samma dag
30 dagars öppet köp
Se paketets diskretion i vår video