Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Fun Factory Fun Cup 2-pack Size B

Rating:
80 % of 100
349 kr
  • Menskopp i stor storlek
  • Passar dig med ett rikligare blodflöde
  • Kan användas upp till 12 timmar
  • Enkel att använda och rengöra

Köps ofta tillsammans

Översikt

Beskrivning

Fun Factory Fun Cup 2-pack Size B är den perfekta lösningen för kvinnor som vill ha en enklare och bekvämare menstruation. Menskoppar är inte bara skonsamma mot ditt underliv utan ger dig också friheten att leva ditt liv utan bekymmer under din period. Med Fun Cup Size B får du två menskoppar i kroppssäkert silikon, fritt från ftalater, som ger dig en bekymmersfri vardag.

Fun Cup Size B är lite större än storlek A och tillverkade av ett mjukt och behagligt silikonmaterial. De är perfekta för dig som har ett rikligare blodflöde eller är över 30 år och har fött barn vaginalt. Fun Cup Size B är enkla att rengöra, bekväma att bära och lätta att sätta in. Vid behov kan du använda lite glidmedel för en smidigare införande. En antimikrobiell förvaringspåse medföljer för enkel och hygienisk förvaring.

Med en kapacitet på upp till 30 ml och möjligheten att användas i upp till 12 timmar, kommer Fun Factory Fun Cup Size B att göra din menstruation enklare och mer bekväm. Lämna bakom dig bekymren och besvären med vanliga tamponger och bindor. Observera att menskoppar inte rekommenderas om du har en spiral.

Visa mer
Mer information
Allmänt
Varumärke
Fun Factory
Ftalatfri
Ja
Hårdhet
Flexibel, Mjuk
Textur
Slät
Material
Material
Silikon
Recensioner 1
Write Your Own Review
Du recenserar:Fun Factory Fun Cup 2-pack Size B
Ditt betyg
Relaterat blogginlägg
Diskret leverans
Beställningar innan 16:00 skickas samma dag
30 dagars öppet köp
Se paketets diskretion i vår video