Demi Teddy

349 kr

Kort om produkten

Cool body från BeWicked Lingerie.

Kan användas som den är eller till en outfit.

Varumärke: BeWicked Lingerie

Artikelnummer: 1812-BLACK

  • Säker handelBetala säkert med Klarna där du kan välja mellan faktura, kort, delbetalning eller betalning direkt genom bank.
  • Diskret leveransVåra försändelser är ytterst diskreta och paketets innehåll framgår inte.
  • Snabb leveransBeställ innan klockan 16.00 på vardagar så packas och skickas ditt paket samma dag.

Beskrivning

Demi Teddy från BeWicked Lingerie är en snygg, elegant och sexig body med coola detaljer. En mix av nät, spets och blingbling. Bodyn är lätt genomskinlig men brösten döljs av vackra spetsrosor.

Demi Teddy har reglerbara axelband och finns i flera olika storlekar. Materialet är mjukt, skönt och följsamt och följer kroppens konturer på ett snyggt sätt. Bodyn är tillverkad av elastan och nylon och bär handtvättas för att bibehålla den fina kvaliteten. Gärna med ett milt tvättmedel så det stretchiga materialet inte förstörs. Använd ej sköljmedel.

Köp den åt någon du tycker lite extra mycket om eller dig själv #selflove. Ett tips är att använda bodyn tillsammans med ett par jeans eller bara som den är om du vill höja temperaturen i rummet lite.

BeWicked Lingerie designar och tillverkar kvalitativa underkläder för alla slags kroppstyper med komfort och elegans i tankarna. Deras underkläder älskas av kvinnor i hela världen och i Sverige har influencern Anna-Lisa Herascu förälskat sig i deras produkter.

Och förresten, glöm inte att följa oss på Instagram för tips, info och tävlingar. Läs även gärna vår blogg där du hittar produktrecensioner och en massa annat roligt som gör ditt sexliv och din onani way mycket bättre.

Ytterligare information

Storlek

Large, Medium, Small, xlarge

Material

Elastan, Nylon

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Demi Teddy”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Beställ innan kl 16

Så packar och skickar vi din order idag.