Bracli London Body

1 199 kr

Kort om produkten

Bracli Body London är en elegant body med två rader stimulerande majoricapärlor som masserar klitoris på ett behagligt sätt. Kan även användas under samlag för att stimulera penis lite extra.

Vackert, elegant och skönt!

Varumärke: Bracli

Artikelnummer: londonbody

  • Säker handelBetala säkert med Klarna där du kan välja mellan faktura, kort, delbetalning eller betalning direkt genom bank.
  • Diskret leveransVåra försändelser är ytterst diskreta och paketets innehåll framgår inte.
  • Snabb leveransBeställ innan klockan 16.00 på vardagar så packas och skickas ditt paket samma dag.

Beskrivning

Bracli London Body är inte bara underbart vacker att se på med de glänsande majoricapärlorna och de läckra materialen, den är dessutom skön och stimulerande att ha på sig.

Body London har två rader av sensuella pärlor som masserar klitoris, varje gång du rör dig. Det finns dessutom en liten ring av pärlor som är justerbar och som ger extra punktstimulans på klitoris. Bodyn kan användas under samlag och då stimuleras även penisen av de silkeslena pärlorna. Han får uppleva nya sensationer av penisstimulans samtidigt som hon njuter av välbehövlig klitorisstimulans.

Blandningen av olika material och snygga gulddetaljer gör denna body till något extra. Materialen är en blandning av lätt genomskinlig mesh, nät och spets.

Bracli London Body:

  • Reglerbara axelband
  • Knäppning i rygg
  • Stimulerande pärlor
  • Bör handtvättas i kallt vatten med ett milt tvättmedel
  • Känd från Sex & The City

Bracli London Body i en elegant ask och är en lyxig och uppskattad present till någon du tycker om, eller dig själv. #selflove

Här hittar du hela Braclis sortiment. Sortimentet består av både trosor, klänningar och bodies – alla med stimulerande vackra majoricapärlor.

Och förresten, glöm såklart  inte att följa oss på Instagram för tips, info och tävlingar. Läs även gärna vår blogg där du hittar produktrecensioner och en massa annat roligt som gör ditt sexliv och din onani way mycket bättre.

Ytterligare information

Storlek

Plus, Large, Medium, Small

Material

Elastan, Polyamid

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Bracli London Body”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Beställ innan kl 16

Så packar och skickar vi din order idag.