Your cart

Innehåller 0 varor för totalt 0,00 kr
Fri frakt över 995 kr
Fraktkostnad från 29 kr
Snabbt, diskret och enkelt
Leverans inom 48 timmar
365 dagars öppet köp
Vid obruten förpackning
Telefon: 0480 - 22 999
E-post: info@joyland.se

3 FÖR 300 KR
Välj 3 favoriter oavsett tidigare pris!

You2Toys
Three-Piece Anal Kit

Artikelnr: 19819
399 kr
Slutsåld

Denna produkten har utgått ur vårt sortiment.

Kundrecensioner (0)

Produktinformation

Three-Piece Anal Kit - Anal stimulans i olika former och skiftande intensitet.

För dig som vill experimentera med den sköna känslan som kan uppstå vid anal stimulans är detta kit ett perfekt val för både nybörjare och mer erfarna. Kitet består av tre analpluggar i olika utförande för att du ska få möjlighet att uppleva en härlig variation.

Den första pluggen har en konformad och slimmad design med en vibrator som levererar sköna vibrationer och extra stimulans. Den smala toppen ger dessutom en behaglig penetration. Längd - 12,1 cm. Penetrerande längd - 8,3 cm. Diameter - 0,9 - 3,1 cm.

Den andra pluggen har också en konformad design men är tjockare och rundare för en mer fyllande känsla. Längd - 13,5 cm. Penetrerande längd - 9,8 cm. Diameter - 2,8 - 4,8 cm.

Den sista är något mer avancerad med form likt ett ankare. Känslan är mer intensiv och rekommenderas till dig som är van vid anal stimulans. Pressa ihop den upptill och penetrera din anal. Väl på plats kommer den tryckas utåt för att ta sin originella form. Längd - 7 cm. Bredd - 7,4 . Diameter (ihoppressad) - 4,1 cm.

Samtliga pluggar är tillverkade i det flexibla materialet TPR. Samtliga har även en bred bas för att förhindra att de hamnar för långt in. För nybörjare rekommenderas att börja med den minsta pluggen för att sedan gå på de större som ger en mer intensiv känsla.

Specifikationer

Märke: You2Toys
Färg: Svart
Material: TPE, ABS-plast
Yta: Slät
Hårdhet: Medel
Vibrerande: Ja
Vibrationslägen: Single speed
Batterityp: LR44
Antal batterier: 3 st (medföljer)
Ftalat-fri: Ja