Your cart

Innehåller 0 varor för totalt 0,00 kr
Fri frakt över 995 kr
Fraktkostnad från 29 kr
Snabbt, diskret och enkelt
Leverans inom 48 timmar
365 dagars öppet köp
Vid obruten förpackning
Telefon: 0480 - 22 999
E-post: info@joyland.se

3 FÖR 300 KR
Välj 3 favoriter oavsett tidigare pris!

Womanizer
Starlet 2, blå

Artikelnr: 21355
695 kr
Slutsåld

Denna produkten har utgått ur vårt sortiment.

Kundrecensioner (0)

Produktvideo

Produktinformation

Womanizer Starlet 2 - Oslagbar klitorisstimulering i mindre format!

Låt oss presentera Starlet 2, en uppdaterad version av originalet. Dess form och design är uppdaterad och mer elegant. Istället för en knapp har Starlet 2 två knappar (+ och -) vilket gör det lättare att justera intensiteten upp och ner efter dina önskemål. Denna version är dessutom 100% vattentät för njutning även under vattenytan.

Starlet 2 är en mindre version av Womanizer's omåttligt populära klitorisstimulatorer. Den är diskret och dess minimala storlek gör att den även får plats i små handväskor.

Starlet 2 är perfekt för dig som är ute efter klitorisstimulering i ett enklare och smidigare format. Den är enkel att hålla och väger ytterst lite. Dess mindre storlek gör dessutom att du smidigt kommer åt din klitoris om du föredrar att använda den tillsammans med din partner.

Precis som övriga Womanizer använder den pulserande tryckvågor (lufttryck) som stimulerar din klitoris med en sugande känsla - helt utan direkt beröring. Silikonmunstycket som omsluter din klitoris har en öppning på 1,6 cm x 1,2 cm. Ett munstycke ingår.

Med patenterade Pleasure Air Technology® ger Starlet 2 en otroligt intensiv känsla. Många kvinnor som aldrig tidigare upplevt orgasm kan nu med lätthet uppleva till och med multipla orgasmer. Växla mellan de 4 olika intensitetslägena med knapparna + och -.

Womanizer Starlet 2 laddas enkelt med den medföljande magnetiska USB-kabeln. Instruktioner på fem olika språk medföljer.

Storlek: 11,7 x 4,5 cm.

Specifikationer

Märke: Womanizer
Färg: Blå
Material: Silikon, Polyuretan, ABS-plast
Yta: Slät
Vattentät: Ja
Batterityp: Uppladdningsbar via USB
Ftalat-fri: Ja
Bredd: 4,5 cm
Längd: 11,7 cm