Your cart

Innehåller 0 varor för totalt 0,00 kr
Fri frakt över 995 kr
Fraktkostnad från 29 kr
Snabbt, diskret och enkelt
Leverans inom 48 timmar
365 dagars öppet köp
Vid obruten förpackning
Telefon: 0480 - 22 999
E-post: info@joyland.se

🌷 Upp till 85% Rabatt - Vårens REA är här 🌷
Hundratals prissänkta produkter

Toy Joy
Hydro Power Blower

Artikelnr: 21469
995 kr
Slutsåld

Denna produkten har utgått ur vårt sortiment.

Kundrecensioner (0)

Produktinformation

Hydro Power Blower - Vibrationer och automatisk stroking i våta miljöer!

Gör dig redo för ta din onani till en helt ny nivå med Hydro Power Blower. Denna automatiska stroker gör allt jobb åt dig, bara placera din penis i tunneln och låt den stimulera dig med sköna vibrationer och automatiska stroking-rörelser.

Hydro Power Blower har en modern och innovativ design och kan användas tillsammans med vatten i dusch/badkar eller utan vatten. Den är nämligen öppen i båda ändar vilket gör att vatten kan rinna genom tunneln. Detta skapar en helt ny dimension av stimulans och gör den perfekt för våta onanistunder i badrummet.

Det ergonomiska handtaget är bekväm att hålla i och ger dig ett perfekt grepp. Den inre tunneln i behagligt premiumsilikon är utsmyckad med en stimulerande textur som omger varje centimeter av din penis med en realistisk och silkeslen komfort för maximal njutning. 

Upplev flera olika hastigheter för stroking-rörelsen och sju pulserande vibrationslägen, var och en med sina unika känslor. Du styr funktionerna med knapparna i botten av handtaget. Denna mångsidiga stroker erbjuder oändliga scenarier av intima lekar så att du kan anpassa upplevelsen till det som ger dig mest njutning. Med eller utan vibrationer, vått eller torrt, det är helt upp till dig!

Hydro Power Blower kan dessutom ha andra hälsofördelar. Regelbunden användning kan nämligen hjälp till att stärka bäckenbottenmuskulaturen vilket i sin tur kan hjälpa till att förhindra erektil dysfunktion. Testa gärna att försöka fördröja ditt klimax, öka din uthållighet och blodflöde för maximala hälsofördelar.

När batteriet är slut laddar du den smidigt via den medföljande USB-kabeln.

Produkten är enkel att rengöra. Skölj med varmt vatten och applicera rengöringsmedel specifikt för sexleksaker för att hålla den fräsch.

OBS! Använd endast strokern med ett vattenbaserat glidmedel för att säkerställa silikonets livslängd.

Specifikationer

Märke: Toy Joy
Färg: Blå, Svart
Material: ABS-plast, Silikon
Yta: Räfflad, Silkeslen
Hårdhet: Medel
Vibrerande: Ja
Vibrationslägen: 7 olika steg
Vattentät: Ja
Batterityp: Uppladdningsbar via USB
Diameter: 7,5 (tuben) cm
Innerdiameter: 4 cm
Längd: 18,5 (tuben) & 14 (handtag) cm