Your cart

Innehåller 0 varor för totalt 0,00 kr
Fri frakt över 995 kr
Fraktkostnad från 29 kr
Snabbt, diskret och enkelt
Leverans inom 48 timmar
365 dagars öppet köp
Vid obruten förpackning
Telefon: 0480 - 22 999
E-post: info@joyland.se

La Gemmes
Yoni Egg Set, Clear Quartz (S-M-L)

Artikelnr: 22625
495 kr
595 kr
Slutsåld

Denna produkten har utgått ur vårt sortiment.

  • Speciellt framtaget att stärka din bäckenbotten
  • Kan bäras som smycke eller i behån
  • 100% naturliga 
  • Fri från skadliga kemikaler, silikoner och BPA
  • Förvaringspåse medföljer

Kundrecensioner (0)

Produktinformation

Yoni Egg Set, Clear Quartz - Yoniägg med helande egenskaper!

Bär dessa yoniägg som ett smycke runt halsen, i fickan, i din behå eller vaginalt för att träna upp din bäckenbotten.

Ett yoniägg är speciellt framtaget för att stärka din bäckenbotten men är också mycket lämpligt för andra ändamål. Tack vare dess form och storlek kan du enkelt ta med dig ägget i fickan eller lägga det i din behå och bära det mot din nakna hud. I äggen finns ett litet hål där du kan trä igenom ett snöre för att hänga det som ett smycke runt halsen eller på ett trevligt ställe i hemmet. Dessa yoniägg är också mycket lämpliga som meditationsstenar. Du kan förvara äggen säkert i den medföljande förvaringspåsen.

Ädelstenar är kända för sina helande och energiska egenskaper där varje sten har din egen energi som ger dig mer kontakt med dig själv.

Alla stenar från La Gemmes är 100% naturliga och fria från skadliga kemikalier, silikoner och BPA. De kommer från moder jord och är handgjorda vilket betyder att varje sten är unik i form, storlek och färg där de små ”bristerna” gör stenarna helt perfekta. Var försiktig när du förvarar dina yoniägg, de kommer gå sönder om du tappar dem.

Det är normalt för en ädelsten att få några sprickor eller till och med går sönder med tiden, detta beror på att stenen absorberar energi. Ta hand om stegen och kontrollera alltid i förväg om stenen fortfarande är intakt innan du använder den.

Vad är ett yoniägg?
Ett yoniägg är tillverkat av 100% ädelsten och ska bäras i din vagina. Att bära ägget stärker musklerna i bäckenbotten och ökar cirkulationen i underlivet.

En stark bäckenbotten ger mer njutningsfulla samlag och mer intensiva orgasmer. Ädelstenarnas energiska effekt möjliggöra också frisättning av emotionell spänning och blockeringar. När du använder ägget får du möjlighet att komma tillbaka i kontakt med din kvinnlighet och din egen energi.

Förbättra sitt sexliv, stärk din bäckenbotten, kom i kontakt med din feminina energi, lindra irriterande kvinnliga obehag som PMS-symtom eller mildare inkontinensbesvär genom att använda dessa naturliga yoniägg.

Användning av La Gemmes yoniägg kan hjälpa dig att uppnå:

  • Mer intensiva orgasmer
  • Starkare bäckenbotten
  • Minskande PMS-symtom och kramper
  • Minskad urinförlust
  • Starkare kontakt med din egen yoni
  • Ökad känsla vaginalt under samlag
  • Förnyad kontakt med din egen kvinnlighet
  • Större självförtroende och välbefinnande
  • Upptäckten av din egen sensualitet

Att välja ditt yoniägg
Du kan välja yoniägg baserat på dina egen intuition – vilken ädelsten tilltalar dig mest – eller utifrån stenens helande förmågor. Varje ädelsten har sina egna andliga och energiska effekt. Om du precis börjat träna med yoniägg rekommenderas det ofta att börja med Jade-ägget på grund av det lugnande inflytandet på livmodern.

Vilken storlek är bäst för dig?
I detta set ingår tre olika storlekar av yoniägg: S, M och L. Storlekarna i centimeter kan variera något eftersom varje produkt är tillverkad för hand. Du kan använda måtten som riktlinjer. Ju mindre ägget är, desto svårare är det att känna och hålla ägget. Om du precis börjat träna är det klokt att börja med det största ägget.

Storlek L är ungefär 5 x 3,5 cm:
Denna storlek rekommenderas du att börja med som nybörjare. Perfekt för kvinnor som fött barn, har lättare inkontinensbesvär eller har svårt att få orgasm.

Storlek M är ungefär 4 x 3 cm:
Denna storlek kan du gå över till när du stärkt bäckenbotten och förhoppningsvis inte har några inkontinensbesvär och lättare kan få orgasm.

Storlek S är ungefär 3 x 2.5 cm:
Denna storlek är lämplig för erfarna användare, när du har vant dig vid medium-formatet.

Clear Quartz
Clear Quartz är transparent och färglös. Den ses som mästaren i helande och har starka, renande egenskaper vilket gör den mycket lämplig för läkande och energigivande stunder. Bergkristall harmoniserar, renar, neutraliserar, reglerar och ger energi; stenen kan också ladda upp och förbättra effekten av andra stenar.

Kristallen ökar koncentrationen, stimulerar immunförsvaret och balanserar kroppen. Den klargör ditt tänkande – är lugnande – och kan balansera och rengöra dina chakran. Balansering, rening och smärtlindrande stimulerar immunförsvaret.

Specifikationer

Märke: La Gemmes
Färg: Transparent, Vit
Material: Ädelsten
Yta: Slät
Hårdhet: Hård