Your cart

Innehåller 0 varor för totalt 0,00 kr
Fri frakt över 995 kr
Fraktkostnad från 29 kr
Snabbt, diskret och enkelt
Leverans inom 48 timmar
365 dagars öppet köp
Vid obruten förpackning
Telefon: 0480 - 22 999
E-post: info@joyland.se

🌷 Upp till 85% Rabatt - Vårens REA är här 🌷
Hundratals prissänkta produkter

Fleshlight Girls
Veronica Rodrigues, Caliente

Artikelnr: 19868
799 kr
Slutsåld

Denna produkten har utgått ur vårt sortiment.

(1 recensioner)

Kundrecensioner

Produktinformation

Fleshlight Girls är Fleshlights populära serie med lösvaginor, lösmunnar och lösrumpor utformade efter kända porrstjärnor världen över.

Denna Fleshlight är en perfekt avgjutning av porrstjärnan Veronica Rodrigues härliga vagina. Låt hennes intimaste ägodel ta din onani till nästa nivå.

Veronica är en otroligt populär porrstjärna från Venezuela som nu är en del i serien Fleshlight Girls i syfte att komma närmre hennes fans. Hon älskar uppmärksamhet och att tillfredställa sina fans. Hon driver idag sin egna hemsida med många heta videos som du kan se på samtidigt som du använder din Fleshlight skapad efter henne.

Texturen Caliente speglar Veronica's livliga personlighet. Den skapades för att fånga hennes fantastiska förmåga att ta din fantasi till en helt ny nivå. Med mjuka och ringlades räfflor och små knottror genom hela sleeven kommer varje millimeter av din penis att stimuleras på ett oslagbart sätt.

Produkten är tillverkad i det verklighetstrogna materialet SuperSkin, vilket ger dig en mjuk och oslagbart realistisk känsla. Dess flexibilitet gör dessutom att den passar alla, oavsett storlek. Använd produkten tillsammans med vattenbaserat glidmedel för ett härligt glid och optimal känsla.

Med hjälp av locket på baksidan kan du skapa ett vacuum med skönt stimulerande sugeffekt. Produkten är även vattensäker, vilket gör att du kan ta med den i badkaret eller duschen för våta lekar.

Du rengör den enkelt genom att avlägsna insatsen. Vi rekommenderar Fleshlights Fleshwash vid rengöring samt Renewing Powder som efterbehandling för att hålla produkten fräsch och maximera livslängden.

Specifikationer

Märke: Fleshlight » Fleshlight Girls
Färg: Ljus hudfärg
Material: SuperSkin
Yta: Silkeslen, Räfflad, Knottrig
Öppning: Vagina
Hårdhet: Mjuk
Vattentät: Ja
Ftalat-fri: Ja
Längd: 25 cm