Your cart

Innehåller 0 varor för totalt 0,00 kr
Fri frakt över 995 kr
Fraktkostnad från 29 kr
Snabbt, diskret och enkelt
Leverans inom 48 timmar
365 dagars öppet köp
Vid obruten förpackning
Telefon: 0480 - 22 999
E-post: info@joyland.se

🌷 Upp till 85% Rabatt - Vårens REA är här 🌷
Hundratals prissänkta produkter

Fleshlight Girls
Christy Mack, Butt, Booty

Artikelnr: 19003
799 kr
Slutsåld

Denna produkten har utgått ur vårt sortiment.

Kundrecensioner (0)

Produktinformation

Fleshlight Girls är Fleshlights populära serie med lösvaginor, lösmunnar och lösrumpor utformade efter kända porrstjärnor världen över.

Denna Fleshlight är en perfekt avgjutning av porrstjärnan Christy Mack´s tajta anal.

Christy Mack började sin modellkarriär som tatueringsmodell men övergick under 2012 till att spela in porrfilmer. Ett par kända filmer som hon bland annat medverkat i är Hot Body Ink, Inked Angels och Whores Ink.

Den unika texturen Booty tar dig till en helt ny nivå av onani. Med en varierad diameter i kombination med stora knottror uppstår ett skönt motstånd som vid varje penetrering stimulerar hela din penis.

Produkten är tillverkad i det verklighetstrogna materialet SuperSkin, vilket ger dig en mjuk och oslagbart realistisk känsla. Dess flexibilitet gör dessutom att den passar alla, oavsett storlek. Använd produkten tillsammans med vattenbaserat glidmedel för ett härligt glid och optimal känsla.

Med hjälp av locket på baksidan kan du skapa ett vacuum med skönt stimulerande sugeffekt. Produkten är även vattensäker, vilket gör att du kan ta med den i badkaret eller duschen för våta lekar.

Du rengör den enkelt genom att avlägsna insatsen. Vi rekommenderar Fleshlights Fleshwash vid rengöring samt Renewing Powder som efterbehandling för att hålla produkten fräsch och maximera livslängden.

Specifikationer

Märke: Fleshlight » Fleshlight Girls
Färg: Ljus hudfärg
Material: SuperSkin
Yta: Silkeslen, Knottrig
Öppning: Anal
Hårdhet: Mjuk
Vattentät: Ja
Ftalat-fri: Ja
Längd: 25 cm