Your cart

Innehåller 0 varor för totalt 0,00 kr
Fri frakt över 995 kr
Fraktkostnad från 29 kr
Snabbt, diskret och enkelt
Leverans inom 48 timmar
365 dagars öppet köp
Vid obruten förpackning
Telefon: 0480 - 22 999
E-post: info@joyland.se

🌷 Upp till 85% Rabatt - Vårens REA är här 🌷
Hundratals prissänkta produkter

Fleshjack Boys
Brent Everett, Ecstasy, Butt

Artikelnr: 20259
595 kr
799 kr
Slutsåld

Denna produkten har utgått ur vårt sortiment.

  • Kopia av stjärnan Brent Everett
  • Växlande tryck & omfamnade ringar
  • Verklighetstroget SuperSkin-material
  • Passar de flesta, oavsett storlek

Kundrecensioner (0)

Produktinformation

Fleshjack Boys, Brent Everett Ecstasy - Vem har inte drömt om att få tränga in i Brents härliga rumpa?

Brent Everett är otroligt känd inom gayindustrin och är både aktör och regissör. Han föddes i Kanada 1984 och började sin karriär redan som 18-åring.

Brent hade ett starkt driv och älskade sitt jobb så pass mycket att han redan vid 21 års ålder hade sitt egna produktionsbolag.

Nu kan du själv få uppleva hur det skulle vara att tränga in i Brent's trånga och härliga rumpa med denna avgjutning av honom. Varför inte se på en av hans filmer samtidigt som du njuter av dess stimulerande insida?

Texturen Ecstasy är inspirerad av Brent's tatuering med två streck runt ena armen medan namnet är Ecstasy symboliserar den lust som han ger alla män. Med en växlande diameter kommer du uppleva ett varierat tryck samtidigt som de stimulerande ringarna i par kommer intensifiera den sköna känslan och stimulansen.

Produkten är tillverkad i det verklighetstrogna materialet SuperSkin, vilket ger dig en mjuk och oslagbart realistisk känsla. Dess flexibilitet gör dessutom att den passar alla, oavsett storlek. Använd produkten tillsammans med vattenbaserat glidmedel för ett härligt glid och optimal känsla.

Med hjälp av locket på baksidan kan du skapa ett vacuum med skönt stimulerande sugeffekt. Produkten är även vattensäker, vilket gör att du kan ta med den i badkaret eller duschen för våta lekar.

Du rengör den enkelt genom att avlägsna insatsen. Vi rekommenderar Fleshlights Fleshwash vid rengöring samt Renewing Powder som efterbehandling för att hålla produkten fräsch och maximera livslängden.

Specifikationer

Märke: Fleshjack » Fleshjack Boys
Färg: Ljus hudfärg
Material: SuperSkin
Yta: Silkeslen, Räfflad
Öppning: Anal
Hårdhet: Mjuk
Vattentät: Ja
Ftalat-fri: Ja
Rek. glidmedel: Vattenbaserat
Längd: 25 cm