Your cart

Innehåller 0 varor för totalt 0,00 kr
Fri frakt över 995 kr
Fraktkostnad från 29 kr
Snabbt, diskret och enkelt
Leverans inom 48 timmar
365 dagars öppet köp
Vid obruten förpackning
Telefon: 0480 - 22 999
E-post: info@joyland.se

3 FÖR 300 KR
Välj 3 favoriter oavsett tidigare pris!

Fifty Shades of Grey
Pleasure Overload, Sweet Sensations Kit

Artikelnr: 21746
349 kr
495 kr
Slutsåld

Denna produkten har utgått ur vårt sortiment.

Kundrecensioner (0)

Produktinformation

Pleasure Overload, Sweet Sensations Kit - Lekfullt förspel, skön massage och sensuell bondage!

Återupptäck de heta äventyren mellan Anastasia och Christian Grey med de noga utvalda sexleksakerna i kollektionen Fifty Shades of Grey. Alla kvalitativa leksaker är inspirerade utav böckerna och filmerna som gjort succé världen över. Serien Pleasure Overload innehåller en mängd lyxiga kit som ger par allt de behöver för spännande lekar.

Sweet Sensations innehåller en vacker samling av sju erotiska tillbehör som låter dig och din partner uppleva en spännande och romantisk vecka där ni får upptäcka nya sätt att njuta tillsammans. 

Förpackningen är utformad som en veckokalender med sju luckor. Öppna en lucka varje dag för att ta del av de erotiska leksakerna. Det kommer att bli er bästa och mest njutningsfulla vecka någonsin. Utforska spännande förspelslekar med tärningar, doftljus, massageolja och massageleksak. Ni får också möjlighet att testa på mjukare bondage-lekar med en ögonbindel, restraints och kittlande fjäder.

Massageleksak
Med fyra beröringspunkter och ett ergonomiskt handtag kommer denna massageleksak att ge en sensuell massage över din partners kropp. Den är både effektiv och enkel att använda. Applicera den medföljande massageoljan på din partners kropp för ett perfekt glid när du för leksaken över ryggen, axlarna och kanske rumpan. Experimentera med känslan genom att använda en, två eller alla fyra kontaktpunkter och variera trycket för att se vilket som känns bäst för din partner.

Doftljus (60 gram)
För att fullända massagestunden kan ni tända massageljuset som ger ett romantiskt sken och en härlig doft av vanilj som sprider sig i rummet. Tänd ljuset 10-15 minuter före den sensuella stunden tillsammans med din partner.

Ingredienser: Coconut oil, soy oil, palm oil, microcrystalline wax, flavour (vanilla)

Massageolja (30 ml)
Massageoljan ger er ett perfekt glid under sensuella massagestunder tillsammans. Den har en ljuvlig doft av vanilj som matchar massageljuset. För att uppleva en ännu skönare massage kan ni testa att värma massageoljan. Placera flaskan i varmt vatten, 10-15 minuter före massagen börjar. Innan du appliceras den på din partners kropp, se till att temperaturen är lagom. Använd sedan händerna eller massageleksaken för att massage din partner.

Ingredienser: Isopropyl myristate, simmondsia chinensis (Jojoba) seed oil, fragrance

Förspels-tärningar
Med dessa två tärningar får ni möjlighet att upplev ett mer spännande och roligt förspel. Slå tärningarna, den ena visar olika handlingar medan den andra visar vart på kroppen du ska utföra handlingen. Om tärningen visar loggan "Fifty Shades of Grey" bestämmer du vilken erogen zon som ska stimuleras.

Ögonbindel
Placera den mjuka ögonbindeln över dina eller din partners ögon för att eliminera synförmågan och för att öka känsligheten av beröring. Den elastiska bandet som går runt huvudet gör att den sitter bekvämt på plats. Skapa en extra spänning och använd den kittlande fjädern och remmarna som begränsar rörelseförmågan, perfekt för sensuella bondage-lekar för nybörjaren.

Satin Restraints
Med silkeslena remmar får du möjlighet att bekvämt men effektivt begränsa din partners rörelseförmåga. Placera de justerbara remmarna runt hand- eller fotleder. Fäst remmarna i varandra, i möbler eller i andra bondage-redskap.

Kittlande fjäder
Smek fjädern över din partners nakna hud och kittla erogena zoner och nerver. Om din partner bär ögonbindeln blir känslan ännu mer intensiv.

"We're going to have some fun with this,' he whispers." - Fifty Shades Freed

Specifikationer

Märke: Fifty Shades of Grey
Färg: Svart, Silver
Doft: Vanilj