Your cart

Innehåller 0 varor för totalt 0,00 kr
Fri frakt över 995 kr
Fraktkostnad från 29 kr
Snabbt, diskret och enkelt
Leverans inom 48 timmar
365 dagars öppet köp
Vid obruten förpackning
Telefon: 0480 - 22 999
E-post: info@joyland.se

🌷 Upp till 85% Rabatt - Vårens REA är här 🌷
Hundratals prissänkta produkter

Bijoux Indiscrets
Slow Sex, Anal Play Gel, 30 ml

Artikelnr: 21654
79 kr
149 kr
Slutsåld

Denna produkten har utgått ur vårt sortiment.

Kundrecensioner (0)

Produktvideo

Produktinformation

Slow Sex, Anal Play Gel - Lugnande, avslappnande och återfuktande!

Inget dömande och ingen jämförelse, rädsla, skuld eller skam. Vår njutning bör bestämmas av ingen annan än oss själva och börjar med självkärlek, självrespekt, självkännedom och självacceptans. Slow Sex av Bijoux Indiscrets hävdar friheten att känna och njuta av oss själv utanför etablerade beteenden utifrån fiktiva kön.

Anal Play Gel är en vattenbaserat gel som innehåller Aloe Vera för maximal återfuktning. Den innehåller också Arnica och Kamomill som verkar lugnande mot huden samt har en avslappnande effekt för att förbättra hudens elasticitet. Dessa fantastiska egenskaper minskar friktionen under penetration och gör era anallekar skönare än någonsin. Den har dessutom en härlig doft av kokosnöt.

Oavsett om du är nybörjare eller mer erfaren är det oerhört viktigt att skapa ett optimalt glid under analsex och andra anala lekar. Applicera så mycket gel du önskar direkt på önskat område eller på fingrarna och låt det roliga börja. Gelen är dessutom kompatibel med sexleksaker och kondomer för ännu fler möjligheter.

Eftersom det inte skapas något naturligt glid i det anala området är ett tips att komplettera gelen med "Full Body Massage" från samma serie. Denna silikonbaserade gel har en oerhört långvarig glideffekt vilket gör att ni kan njuta hur länge ni vill.

Produkterna i serien Slow Sex är utformade för ett extra spännande förspel tillsammans med din partner. De innehåller naturliga och veganska ingredienser och är helt fria från parabener, socker och tillsatta färgämnen.

Specifikationer

Märke: Bijoux Indiscrets
Glidmedelsbas: Vatten
Färg: Transparent
Konsistens: Trögflytande
Doft: Kokos
Latexsäker: Ja
Volym: 30 ml