Your cart

Innehåller 0 varor för totalt 0,00 kr
Fri frakt över 995 kr
Fraktkostnad från 29 kr
Snabbt, diskret och enkelt
Leverans inom 48 timmar
365 dagars öppet köp
Vid obruten förpackning
Telefon: 0480 - 22 999
E-post: info@joyland.se

🌷 Upp till 85% Rabatt - Vårens REA är här 🌷
Hundratals prissänkta produkter

3Some
Wall Banger Deluxe, Silicone Vibrator, rosa

Artikelnr: 22124
995 kr
Slutsåld

Denna produkten har utgått ur vårt sortiment.

Kundrecensioner (0)

Produktvideo

Produktinformation

Wall Banger Deluxe - Twistad design, smart fjärrstyrning och effektiv sugkopp!

3Some är en förstklassig kollektion från Pipedream för njutningsälskare som längtar efter spänning, fantastisk stimulans och tillfredsställelse. 3Some kombinerar glädjefyllda funktioner med smarta utformningar som erbjuder flera stimuleringspunkter för större njutning.

Wall Banger Deluxe är en multifunktionell stimulator med fjärrstyrda vibrationer och praktisk och effektiv sugkopp.

Wall Banger Deluxe kan användas för upphetsande sololekar eller för spännande äventyr tillsammans med din partner. Fira oändlig glädje och upptäck lekfulla möjligheter!

Kraftfull sugkopp
Praktisk och handfree - Wall Banger Deluxe kan användas med eller utan sugkoppen i silikon. Med sugkoppen kan du njuta av olika positioner i perfekta vinklar. Dessutom kommer sugkoppen att skapa en vattentät försegling så du även kan njuta i duschen.

Magnetisk, trådlös kontroll
Wall Banger Deluxe kan styras med eller utan den magnetiska och trådlösa kontrollen – du väljer själv. Kontrollen kan smidigt fästas i basen av vibration med hjälp av dess magnetiska egenskaper.

Positionsrem
Få full kontroll. Den smarta positionsremmen som gömmer sig under den magnetiska kontrollen låter dig uppleva stimulans med precision utan risk att tappa greppet.

Multi-funktion
Variation är livets krydda. Wall Banger Deluxe erbjuder oändlig njutning med kraftfulla vibrationer, handsfree-sugkopp och en smart, trådlös kontroll.

Twistad textur – extra njutning
En konstnärlig design med slingrades räfflor som stimulerar både visuellt och sensuellt.

Multi-speed-vibratorer
Kittla din fantasi med sju vibrationsnivåer och tre hastigheter av extraordinära vibrationsmönster som tar dig till sköna orgasmer.

Elite Silicone
Wall Banger Deluxe är tillverkad i premiumklassad silikon som ger en mjuk beröring och som försiktigt värms upp till din kroppstemperatur.

Uppladdningsbar
Wall Banger Deluxe är uppladdningsbar via den magnetiska USB-kabeln. 90 minuters laddning ger dig 60 minuters njutning. Fjärrkontrollen kräver 1 x CR1620 (ingår).

Instruktioner
Tryck och håll in på/av-knappen i 3 sekunder på leksaken eller den trådlösa kontrollen för att starta den. Tryck på knappen igen för att gå igenom dess olika vibrationslägen. Håll knappen nedtryckt i 3 sekunder för att stänga av. Den trådlösa kontrollen fäster magnetiskt i botten av vibratorn för enkel förvaring.

Enkel rengöring
Efter användning, rengör den smidigt med varmt vatten och rengöringsmedel specifikt för sexleksaker. Vibratorn är stänktålig vilket betyder att den inte ska sänkas ner helt under vattenytan utan sugkoppen fäst i botten. Håll fjärrkontrollen helt borta från vatten.

Specifikationer

Märke: Pipedream » 3Some
Färg: Rosa
Material: ABS-plast, Silikon
Yta: Silkeslen, Slät, Vågig
Hårdhet: Medel
Vibrerande: Ja
Vibrationshastighet: 3 olika hastigheter
Vibrationslägen: 7 olika steg
Vattentät: Stänktålig
Trådlös: Ja
Batteritid: Upp till 1 timme
Batterityp: Uppladdningsbar via USB
Ftalat-fri: Ja
Diameter: max 4,1 (pen. delen) cm
Längd: 19,5 (exkl. remote & sugkopp) cm
Penetrerande längd: ca 17 cm