Produktnummer: 300577
Inspire Fitness

Squat Rack w/Safeties

9 990,-

4 i onlinelager
Tillbehör

FID FT1 Träningsbänk

INSPIRE FT1-bänken kompletterar träningen med fria vikter på ett idealiskt sätt genom att erbjuda det perfekta underlaget för skivstång eller hantlar. Bänken har en hög belastningsförmåga och extrema hållbarhet, vilket gör det möjligt att belasta den med upp till 273 kg för tunga vikter (inkl. användare)

Sittbänken och ryggstödet är exceptionellt breda och försedda med en extra tjock högkvalitativ klädsel som är lätt att rengöra och motverkar dålig lukt. En inbyggd snabb-klick-funktion gör det enkelt att justera träningspositionen, och bänkens 5-vägs justerbara ryggstöd och bekväma sittbänk är mycket slitstarka.

INSPIRE FT1-bänken har också två monterade transporthjul för enkel förflyttning och en ädel pulverlackering som ger ett utmärkt skydd mot repor. Dessutom kan den utrustas med valfria tillbehör som Inspire Leg Attachment eller Preacher Curl Attachment för en mer komplett träning.

Preacher Curl-konsolen kan justeras på höjden och skivstångshållaren kan anpassas för att passa din armlängd. På den extra breda bänken kan du träna dina biceps i en ergonomisk position medan du vilar armarna bekvämt.

5 499,-
Bumper Skivstång 220cm, 50 mm

Abilica Bumper Bar är en olympisk standard skivstång med en diameter på 50 mm och förstärkta kullager i mässing. Den är speciellt utformad för lyftövningar som ryck och stöt som kräver snabba vändningar.

Stången är testad för att klara ett fall på upp till 260 cm och kan hantera en maxvikt på 500 kg. Den är 220 cm lång och har ett grepp på 132 cm med en tjocklek på 28 mm.

Sammanfattningsvis är Abilica Bumper Bar en högkvalitativ viktstång som är utformad för att hantera tunga belastningar och tuffa träningspass med snabba vändningar.

2 995,-
Bumper Plate 5 kg - 25 kg

Abilica BumperPlates är särskilt lämpliga för CrossFit-träning och andra typer av träning där vikterna inte ställs ner snyggt efter användning, utan kan falla ner på marken. Abilica BumperPlates har testats tusentals gånger för fall från en höjd på 260 cm. Viktskivorna är tillverkade av massivt gummi och har en skyddande metallring runt centrumhålet.

Välj mellan vikter från 5 kg till 25 kg.

Specifikationer:
5 kg diameter 44,7 cm tjocklek 3,0 cm
10 kg diameter 45,2 cm tjocklek 5,9 cm
15 kg diameter 45,2 cm tjocklek 7,1 cm
20 kg diameter 45,2 cm tjocklek 8,1 cm
25 kg diameter 45,2 cm tjocklek 9,8 cm

Vikt: 5 kg
499,-
Snabb leverans

Med Squat Rack från INSPIRE har du en egen proffsutrustning hemma.

Du kan koncentrera dig på det väsentliga: extra snabb och intensiv muskeluppbyggnad!
Fri träning med skivstång hör till de mest effektiva övningsmomenten inom styrketräning. Vill du bygga upp bröstmuskulaturen eller en bred rygg? Då har du valt det rätta “verktyget“.

Utrustad med sju olika höga avställningsmöjligheter samt två medföljande säkerhetshållare, sörjer INSPIRE Squat Rack för en mycket mångsidig träning och utmärkt omväxling. Bästa möjliga stabilitet och en belastningsförmåga på maximalt 360 kg som inspirerar dig till att pressa dina gränser.

Styrketräningsenheten som även är en perfekt pullup-station!

Den i designen integrerade pullup-stången ger optimal greppsäkerhet och håller för upp till 120 kg kroppsvikt. Således får du på kort tid en stark rygg och utvecklar en maskulin V-form.

I kombination med en träningsbänk, uppstår ännu fler träningsmöjligheter. Optiskt och funktionellt anpassad till träningsstationen; rekommenderar vi därför denna FT1 träningsbänk. Således får du ett kraftpaket för träning av hela din kropp.
Träningsövningar såsom rodd, squats eller knäböj kan utökas med en rad olika intensiva möjligheter. Liggande eller lutande bänkpress, sittande nackpress eller kickbacks är bara några av de andra, otaliga alternativ som finns.

Den raffinerade, reducerade HiTech-designen skapar en mycket attraktiv träningsmiljö. Således passar denna Squat Rack även i sovrummet eller vardagsrummet. Unna din kropp detta speciella träningsverktyg.

  • Djup: 122 cm
  • Bredd: 168 cm
  • Höjd: 199 cm
  • Max viktkapacitet: 360 kg
  • Garanti: 2 år (Hemmabruk) / 1 år (Företagsbruk)
Inspire Fitness

Inspire Fitness designer og konstruerer det beste treningsutstyret i gamet, ansetter det smarteste og mest kreative teamet i bransjen, og distribuerer alle våre produkter over hele verden. Hjertet og sjelen deres ligger i hjemme- og kommersielt treningsutstyr, men de har også en performance kolleksjon, et lokalt treningsstudio på 780 kvadratmeter i USA, en mobilapp som leverer treningsøkter, og mye mer. Inspire Fitness arbeider hver dag for å utvikle treningsutstyr som er designet for å styrke alle kropper og inspirere til fitness over hele verden.

Gå till Inspire Fitness