Produktnummer: 374312
American Barbell

Eagle AirBike

22 990,-

Beställningsvara
Snabb leverans

American Barbells Eagle Airbike är speciellt utformad för att ge en svävande känsla under din träning. Den kraftfulla ramen är tillverkad av robust stål, vilket ger dig den stabilitet som behövs för att pressa dig själv till dina gränser under tuffa intervallpass. Med en vikt på 70 kg är denna cykel en av de mest robusta i klassen, men tack vare de inbyggda rullhjulen av kommersiell kvalitet är den lätt att flytta runt.

Vi ville inte bara stanna vid en imponerande konstruktion, så vi lade till en remdriven fläkt för att skapa smidiga och tysta träningspass. Detta minskar också behovet av underhåll. Vi förstår också vikten av vilopass under träning och har därför utrustat cykeln med ergonomiska "flat-rest"-pedaler, vilket ger en stabil yta för avkoppling.

Eagle Airbike har testats av NFL-spelare och fitnessatleter, vilket bevisar dess kvalitet och prestanda. Den är det perfekta tillägget till alla kommersiella gym eller hemmagym och kommer att öka ditt självförtroende när du tränar, så att du kan känna dig säker på att du klarar av allt som kommer din väg.

American Barbell

American Barbell är en Amerikansk tillverkare som levererar premium-frivektutrustning. Med över 40 års erfarenhet inom branschen kan de garantera utrustning av högsta kvalitet som varar i många år. Som American Barbell själva säger om sin verksamhet: "Vi tillverkar de bästa skivstängerna på planeten!" Utöver att tillverka världens bästa skivstänger har American Barbell också ett brett sortiment av andra produkter, inklusive hantlar, viktskivor, rack, plateloaded-maskiner och mer. Varumärket är känt för att använda högkvalitativa material och tillverkningsmetoder, vilket ger deras produkter en hög hållbarhet och prestanda. American Barbell är populärt bland både professionella idrottare och amatörer som vill ha pålitlig och högpresterande träningsutrustning för sin träning.

Gå till American Barbell