• Fraktfritt vid köp över 600 kr!

  • Övrig frakt 49 kr

  • Snabb leverans 2-4 vardagar

Sök

CatComfort Spray för katt 60 ml

Handla denna produkt CatComfort Spray för katt 60 ml
pris 249 kr
Tillgänglighet: Bara 1 kvar i lagerLeveranstid: 2-4 dagar

Fraktfritt vid köp över 600 kr!

Övrig frakt 49 kr

Snabb leverans 2-4 vardagar

Behöver du hjälp? Vi finns här!
Skicka ett mejl till info@supercat.se

Supercat

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Beaphar CatComfort spray är en produkt som kan sprayas direkt på kattens transportbur, bädd eller klösträd - för att sprida en känsla av lugn och trygghet. Beaphar CatComfort spray tillverkas med syntetiska katt-specifika feromoner som din katt känner igen, de är kliniskt bevisade att lugna och ge din katt en trygghetskänsla.

Beaphar CatComfort kan hjälpa din katt att minska ångest och oro som kan orsakas av vardagliga påfrestningar runt hemmet, såsom t ex ommöblering, besök av hantverkare, tillskott av ny familjemedlem, resa i transportbur etc. Genom att använda feromoner som känns igen av din katt är Beaphar CatComfort Spray ett enkelt sätt att minska stress i din katts vardagliga liv.

Denna spray är även användbar när katterna ska följa med på resa, tag då fram transportburen i god tid (någon vecka) innan resan och spraya transportburen med Calming Home Spray och bädda med mysig nytvättad filt eller handduk.


Beaphar CatComfort lugnande spray verkar omedelbart avstressande på katten och passar för hemmabruk. Spraya lite på kattbädden eller i transportburen, vänta en stund och introducera sen din katt. Feromonerna bidrar till att katten känner sig trygg och att problembeteenden kan reduceras. 

Obs, spraya på kattens kattsäng, klösträd eller transportbur och låt vädra en god stund innan katter introduceras för platsen. Spraya aldrig direkt på katten eller i direkt närhet av din katt.

Storlek: 60 ml

Finns även i mindre flaska om 30 ml [här]

Relaterade kategorier

Prishistorik

Lägsta pris senaste 30 dagarna är 249 kr (2024-03-17)
0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också

Liknande produkter