• Fraktfritt vid köp över 600 kr!

  • Övrig frakt 49 kr

  • Snabb leverans 2-4 vardagar

Sök

Lui ljusgrå

Betyg: 4.5 Stjärnor, Hoppa till alla recensioner
Handla denna produkt Lui ljusgrå
pris 799 kr
Tillgänglighet: LagervaraLeveranstid: 2-4 dagar

Fraktfritt vid köp över 600 kr!

Övrig frakt 49 kr

Snabb leverans 2-4 vardagar

Behöver du hjälp? Vi finns här!
Skicka ett mejl till info@supercat.se

Supercat

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Lui klösmöbel och lounge för din katt

Lui scratching lounge är den perfekta sov- och lekplatsen för din katt, mycket stabilare och snyggare än man kan tro! Den hårdpressade wellpappen har en perfekt struktur för att locka din katt att klösa på den och materialet är värmande och din katt kommer att gilla att sova på sin Lui lounge.

Den kurviga formen är inte bara snygg, den passar även perfekt som sovplats och lekplats till din katt. Lui kommer inte bara att hålla din katt spinnande nöjd, den är även designad för att hålla länge och har en modern estetik som passar i det moderna hemmet.

Lui klösmöbel i ny ljusgrå färg är handgjord i Polen med lokal miljövänlig wellpapp och ett certifierat lim, säkert för både djur och människor. Eftersom produkten är handgjord kan dimensionerna variera något.

Storlek: 71 x 21 x 23

Relaterade kategorier

Prishistorik

Lägsta pris senaste 30 dagarna är 799 kr (2024-02-27)
0
0

Recensioner

Betyg: 4 stjärnor av 5,
Verifierat köp

Väldigt snygg klösmöbel och katterna älskar den. Den förlorar en stjärna då den slits väldigt fort samt dyr. Den är inte mer slittålig än en vanlig billig wellpappklösmöbel. Efter två dagar är det pappbitar på golvet från den. Har två stora ragdolls alltså grova och starka klor och dom har använt den flitigt på kort tid. Men jag och katterna är glada för den fyller sin funktion.

Betyg: 5 stjärnor av 5,
Verifierat köp

Andra köpte också

Liknande produkter