ballongvikt-gron-160-gr-1

Ballongvikt Grön

29,90 kr

Tillfälligt slut
Så har den dagen kommit när din lilla bebis, som alltid ville vara nära dig och som du vaggade till sömns varje kväll, har blivit så stor att hon helt själv väljer hur hon vill ha sitt födelsedagskalas.
Det ska vara marsipantårta, jordgubbsbål med fruktsoda och i fiskdammen ska påsar med extra många hallon- och lakritsskallar firas upp. På dansgolvet är inga vuxna välkomna för där ska det dansas tryckare och ur högtalarna ska den nyaste musiken, med artistnamn som du aldrig ens har hört, ljuda på hög volym.
Dekorationen då? Jo, den ska vara grön, det är hon mycket tydlig med. Extra viktigt är det att de gröna ballongerna går att fylla med helium, så att de kan fästas i glänsande, snygga ballongvikter som matchar! Du vill göra henne glad och hjälper till att införskaffa dessa tillbehör.
Du gör det med ett leende, för du vet att när alla gästerna har gått kommer hon att vilja krypa upp i soffan med sina föräldrar och titta på tecknad film. Ja, när du tänker efter så fortsätter hon nog att vara din lilla flicka ett tag till.

Ballongvikt Grön är en ballongvikt som fästes i ett snöre på en heliumballong. Vikten är klädd i grön, glänsande folie som är klippt i festliga fransar högst upp.

Kapacitet: ca 30 st latexballonger (9") eller ca 10 st siffer- eller bokstavsballonger.

Vikt: 170g.
Art.nr 28901-1

Omdömen

1

Frågor & svar

0

Taggar