hattar-och-fladdermoss-hangande-dekoration-1

Hattar och Fladdermöss Hängande Dekoration

99,90 kr

Spindelnätet i takets alla vrår är dammigt och om du tittar noga så kan du skymta hundratals små spindelbebiar däri som kryper runt på varandra och har ingenstans att ta vägen, förs de vuxit sig så stora att de inte längre får plats i nätet.
På väg upp för trappan ser du ljusens skuggor dansa en skräckinjagande fandango på väggarna och vartenda steg du tar gör att trappan knarrar så att det ekar i hela huset. Sakta tar du dig uppåt i den mörka trappuppgången och väl däruppe inser du att det hade vart smarta att ta med den där ficklampan som du lämnade i bilen.
Ju längre fram du går, desto mer känner du hur korridoren blir smalare och smalare. Det hänger långa grejer ifrån taket som ger känslan av att försöka komma åt dig när du passerar. De sliter i ditt hår och vill inte släppa taget. Värden för den här halloweenfesten har verkligen gjort ett bra jobb med dekorationerna.

Hattar och Fladdermöss Hängande Dekoration är en takdekoration som passar perfekt till halloweenfesten. Häng upp virvlarna och låt motiven hänga fritt dinglande i taket.
Virvlarna är orange och svart och motiven varierar i utförande med pumpa, hatt, fladdermus och spindel. Materialet är en glansigt folieliknande papper. Levereras i 30-pack.

Mått: ca 60 cm hängande.
Art.nr 28382-1

Omdömen

7

Frågor & svar

0

Taggar