remy-martin-chokladkaka-likor-1

Remy Martin Chokladkaka Likör

79 kr

art.nr 48747-1
Tyvärr är denna produkt tillfälligt slutsåld.
Remy Martin, legendernas legend när det kommer till Cognacstillverkning. Remy Martin är en fransk cognacstillverkare grundat redan 1724. Företaget har varit väldigt nogranna med att behålla samma tillverkningssätt och ingredienser under sina år som tillverkare. Många av deras drycker känner du säkert igen, bland annat: Grand Cru eller XO-gruppen; Spéciale och Excellente. Att choklad och likör hör ihop, ja det är ingen nyhet.

Remy Martin Chokladkaka Likör är en choklad och likörkombo endast för finsmakare. Den kommer med en vikt på hela 100 gram, har tio stora likörfyllda bitar med en mycket angenäm och lugn smak. Efter första tuggan noterar du den härliga chokladen som smälter försiktigt, du känner dessutom ett lager med krisp som drar igång smaklökarna. Efter en stund kommer du in till själva likören, och där får choklad och likörkombon visa sitt riktiga ansikte. En smak som är värd att provas helt enkelt. Dessutom är det en utmärkt gåva till far- och morföräldrar.

Säljs styckvis, innehåller totalt 10 bitar med en vikt på 100 gram.

Ej lämplig för minderåriga!

Ingredienser: Socker, kakaomassa, kakaosmör, Rémy Martin (7,5%), helmjölkspulver, skummjölkspulver, smörfett, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljextrakt. Kakao: min 37%. Kan innehålla spår av hasselnötter, mandel, pekannötter, valnötter, cashewnötter, pistagenötter, ägg och gluten. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Näringsdeklaration

Omdömen

7

Frågor & svar

0

Taggar