chokladtryfflar-i-love-you-1

Chokladtryfflar I Love You

59 kr

art.nr 29336-1
Visa kärlek och uppskattning med hjälp av det ljuvligaste godiset av alla - choklad! Den här stiliga förpackningen är romantiskt röd med snygga, silvriga detaljer och den innehåller riktigt smaskiga, hjärtformade chokladpraliner! Ge denna till din älskling och du får säkert både en kram och en puss.

Chokladtryfflar I Love You är en dekorativ pappersförpackning innehållandes goda, hjärtformade chokladpraliner. Förpackningen är röd med silverfärgade sidor och ett motiv föreställandes hjärtan i olika storlekar på framsidan. På locket står texten "I love You" med snirkliga bokstäver, tillsammans med en silverfärgad textilrosett.

Vikt: 200g.

Ingredienser: Icke härdade egetabiliska fetter (kokosfett, certifierad palmolja), socker, avfettat kakaopulver, vassle (mjölk), emulgeringsmedel: sojalecitin, vanillin. Garnerad med kakaopulver. Kan innehålla spår av nötter och dess biprodukter, sesam, ägg och glutenFörändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Näringsdeklaration

Omdömen

29

Frågor & svar

0

Taggar