funcakes-strossel-medley-ljusrosavit-86732-1
funcakes-strossel-medley-ljusrosavit-86732-2

FunCakes Strössel Medley Ljusrosa/Vit

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

0

49 kr

50 gram

 − art.nr 86732-1
Om du ska fixa en baby shower eller gender reveal är det en självklarhet att följa samma tema på allt som ingår i hela kalaset för ett lyckat firande. Till och med små detaljer som strössel! Detta förtjusande strössel i rosa och vit med små gunghästar och bebisfötter kommer få gästerna att smälta av söthet!

FunCakes Strössel Medley Ljusrosa/Vit är en burk med strössel i vit och ljusrosa färg i form av bland annat små bebisfötter, bodys och gunghästar. Passar lika bra på glassen som cupcakes och tårtor. Alldeles bedårande! Förvaras i 15°C - 22°C i mörk miljö.

Vikt: 50 gram.

Ingredienser: Socker, dextros, rismjöl, glukossirap, vehetabilisk olja och fett (raps), hydrerad olja (raps), förtjockningsmedel: E413, E414, koncentrat (sötpotatis, äpple, rädisa, körsbär, svartvinbär, rödbeta), färg: E120, E160a, E903, E904, vanillin, salt, syra: E330, smaksättning.
Kan innehålla spår av jordnötter, soja och mjölk.
Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Näringsdeklaration

Omdömen

0

Frågor & svar

0

Taggar