day-of-the-dead-deluxe-mask-med-sloja-28472-2
Kundbild
kb-day-of-the-dead-deluxe-mask-med-sloja-2

Day of the Dead Deluxe Mask med Slöja

99 kr

One size

 − art.nr 28472-1
Día de muertos är den Mexikanska motsvarigheten till vårt Halloweenfirande. Det finns många likheter mellan högtiderna, dels att de firas vid månadsskiftet oktober/november och att de firas för att uppmärksamma de döda, men också för att samla familjen och spendera en högtid tillsammans. Skillnaden är att i Mexiko firas högtiden med glädje och mycket färg, till minne av bortgångna släktingar och vänner, för att hylla deras andar och den tid de hade i jordelivet. Vi går igenom Allhellgona med sorg i hjärtet, men också till minne av våra bortgångna släktingar och vänner, och vi väljer att klä oss dystert och bejaka mörkret.
Kanske skulle vi ge Día de muertos, eller Day of the Dead som det också kallas, en chans för att få mer färg och glädje till Allhellgona.

Day of the Dead Deluxe Mask med Slöja är en halv ansiktsmask med ett klassiskt motiv av dekorationen som används till dödskallar då men firar Day of the Dead i Mexiko. Den här masken har ett rött, svart och vitt mönster och ett diadem dekorerat med röda rosor av polyester och en svart slöja med prickar.

One size (vuxenstorlek).

Omdömen

22

Frågor & svar

0

Kundbilder

1

Taggar