Dr K Soap Company Moustache Wax
Dr K Soap Company Moustache Wax

Dr K Moustache Wax

149 kr
Inkl. moms
Art. nr. 5945
Lagerstatus I lager

Typ: Mustaschvax

Editors note: Ett naturligt och handgjort mustaschvax från de södra delarna av Irland, som tack vare sina ingredienser dessutom vårdar både ditt hår och din hud under. Bivax och karnaubavax skapar hållfastheten och därmed dina stylingmöjligheter medan ricinolja och e-vitamin ger glans, livlighet och fukt till din mustasch, men även till din hud.

Vaxet har en medelstadga och passar dig som vill ha en ekel styling som inte innefattar snurror och tvistande av mustasch.

Specifikationer: Vikt: 15 g.

Så här använder du produkten: Gräv upp en liten mängd av vaxet och låt det smälta mellan fingrarna. Applicera i hela mustaschen och kamma igenom hårstråna. Styla sedan mustaschen så som önskas. Vaxet tvättas sedan bort med vatten, men för att få en riktigt ren mustasch samt skäggbottnen kan det ibland även krävas en ordentlig tvätt, exempelvis med en Beard Soap, även detta från Dr. K.

Kundbetyg

4
10
5
60%
4
20%
3
0%
2
0%
1
20%

Lämna omdöme

Vad tycker andra?

Har inte så mycket att jämföra med men den gör precis det jag ville och nu slipper jag få mustaschen i munnen när jag äter

Köpte produkten
0 Gilla

Bra vax! Hårt och behöver värmas upp lite innan applicering. Min mustach är ganska stor och lite lockig, d.v.s. bångstyrig. Faller naturligt över munnen och ut mot kinderna. Det här vaxet passar mig perfekt, speciellt sommartid.

Köpte produkten
0 Gilla

För hård och upplevdes som uttorkade, svårarbetad eller till och med omöjlig att använda i verkliga livet. Ångrar mig verkligen.

Köpte produkten
0 Gilla

Luktar som skokräm :D men funkar bra

Köpte produkten
0 Gilla

Styv, men det krävs när man formar en riktig mustasch. Gjord på naturliga råvaror, så bättre för hälsan då en del hamnar i mat ock dryck. Mint lukt så slipper man getingerna runtom ansiktet på sommaren. Köper igen, trött på vax som släpper när man svettas ock är aktiv.

Köpte produkten
0 Gilla

Mycket bra

Köpte produkten
0 Gilla

Fin og behagelig duft samt artig beholder, men er komplett ubrukelig da den er hardere enn stein. Har forsøkt å legge boksen i glovarmt rennende vann uten at man oppnår noen form for arbeidsvillig konsistens. Styr unna.

Köpte produkten
1 Gilla