Xerjoff Zafar

Xerjoff Zafar

3 899 kr
50 ml
Inkl. moms
Art. nr. 7190
Lagerstatus Lågt lagersaldo
Varumärke Xerjoff

Zafar räknas som kronjuvelen i Xerjoff Oud Stars Collection. En doft som tog 3 år att skapa och som är en hyllning till arabisk parfymkonst.

Friska, peppriga noter blandas med vita blommor och avslutas med en härlig, träig bas av trä, rökelse och mysk.

Volym: 50 ml

Kundbetyg

5
6
5
86%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Lämna omdöme

Vad tycker andra?

Va inne i Malmöbutiken idag och slog till på en flaska Zafar. Jättetrevlig kille i butiken som gav mig massor av Molton Brown duschcreme prover.

1 Gilla

Underbar sommardoft

0 Gilla

Min favorit, älskar zafar från början till slutet. I början får man en smäll av torrt äpple, peppar och stark stinkande oud som för mig är härlig, nostalgisk, Denna doft är inte för nybörjare. Rekommenderar att man samplar innan man köper.

I början kan många anse att den luktar kohage, gödsel och dylikt. Men för mig luktar denna underbart, varm härlig och en perfekt för älskare av mellan östern-parfymer.

Köpte produkten
1 Gilla

Det har väldigt speciell doft som är ohärlig för många men jag älskar det. Det är så mycket nostalgi för mig. Ett gammalt hus i Mellanöstern. Doften av trä, läder, regn och antika saker. En stilig, välklädd gammal herre osv... Jag använder det bara för mig själv och njuter av det. För offentliga miljöer har jag andra parfymer.

2 Gilla

Väldig ouddoft. Använder den bara för mig själv, knappast i offentliga sammanhang.

Köpte produkten
4 Gilla

KAMEL RUMPOR, detta sammanfattar denna oud snabbt och effektiv man luktar som en arabisk krigsherre och utstrålar all auktoritet det innebär. Det är inget för nybörjare eller för någon att köpa utan att testa först.

Den öppnar med en riktig stinkande oud som kan liknas vid ett kamelstall, sedan efter blir det en blandning av motorolja och rosor som håller i sig.

Det kräver rätt män att kunna bära denna, ingen ungdom eller kvinna passar denna parfym. Är du en stor företags VD eller gammal krigsofficer så klarar man av att bära denna oud utan problem.

Rekommenderar stort att köpa om man är ett riktigt fan vad äventyrlig oud!!

Köpte produkten
7 Gilla

Produkten är ännu inte kommenterad.