Roja Parfums Reckless Pour Homme Parfum
Roja Parfums Reckless Pour Homme Parfum

Roja Parfums Reckless Pour Homme Parfum

5 755 kr
50 ml
Inkl. moms
Art. nr. 7465
Lagerstatus Lågt lagersaldo
Varumärke Roja Parfums

Reckless är en varm torr Chypré. Friska noter från citrus och lavendel blandas med trä, läder och peppriga, kryddiga noter till en kaxig men på samma gång mjuk och sensuell doft. Detta är en doft för den dynamiske, oemotståndlige mannen som brukar få det som han vill.

Roja Parfums tillverkar några av världens mest exklusiva dofter, välkända bland miljardärer och Mellanösterns oljearistokrati. Bakom märket står Roja Dove, en brittisk parfymmästare, med ett fantastisk sinne för att utveckla dofter som är extraordinära! Redan som ung hade Roja Dove ett genuint intresse av parfym och år 1981 började han att arbeta på det franska parfymhuset Guerlain. Roja var så skicklig att han bland annat blev tilldelad titeln “Professeur de Parfum”.  2004 startade Roja Dove parfymhuset Roja Parfums som sedan dess tagit fram dofter som gång på gång slår världen med häpnad, bland annat bästsäljaren Roja Elysium som sålde slut mindre än en timma efter lanseringen hos Gents.

Volym: 50 ml

Kundbetyg

4.7
3
5
67%
4
33%
3
0%
2
0%
1
0%

Lämna omdöme

Vad tycker andra?

Min absoluta favoritparfym. Helt underbar

Köpte produkten
1 Gilla

Köpte denna idag av Sebastian i butiken. Djupet i Rojas parfymer är unika. Reckless är inget undantag. Så sjukt nöjd med servicen som vanligt. Tack!

4 Gilla

Fräsch med djup

Köpte produkten
1 Gilla

Produkten är ännu inte kommenterad.