Roja Parfums Aoud Parfum
Roja Parfums Aoud Parfum

Roja Parfums Aoud Parfum

Från
8 719 kr
Inkl. moms
Art. nr. 7473
Lagerstatus Lågt lagersaldo
Varumärke Roja Parfums

Roja Aoud är en orientalisk, rik doft där söta mjuka blomsternoter möter oud, saffran, trä och fylliga kryddor mot en bakgrund av läder, ambra, mysk och vanilj. En lockande, sensuell och mystisk doft som tar oss med på en resa till Mellanöstern.

Roja Parfums tillverkar några av världens mest exklusiva dofter, välkända bland miljardärer och Mellanösterns oljearistokrati. Bakom märket står Roja Dove, en brittisk parfymmästare, med ett fantastisk sinne för att utveckla dofter som är extraordinära! Redan som ung hade Roja Dove ett genuint intresse av parfym och år 1981 började han att arbeta på det franska parfymhuset Guerlain. Roja var så skicklig att han bland annat blev tilldelad titeln “Professeur de Parfum”.  2004 startade Roja Dove parfymhuset Roja Parfums som sedan dess tagit fram dofter som gång på gång slår världen med häpnad, bland annat bästsäljaren Roja Elysium som sålde slut mindre än en timma efter lanseringen hos Gents.

Kundbetyg

4.5
2
5
50%
4
50%
3
0%
2
0%
1
0%

Lämna omdöme

Vad tycker andra?

Produkten är ännu inte kommenterad.

Detter er veldig « rik» og noble duft.Jeg kan rekommandert det til dem som er glad i mørke men ikke tette orientalske dufter

Köpte produkten
0 Gilla