Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0
  • Shorts mjuka bekväma Junior
  • Shorts mjuka bekväma Junior
  • Shorts mjuka bekväma Junior
Shorts mjuka bekväma Junior
DOMYOS
8516302

Shorts mjuka bekväma Junior

69 kr
  • Shorts mjuka bekväma Junior
  • Shorts mjuka bekväma Junior
  • Shorts mjuka bekväma Junior
Shorts mjuka bekväma Junior
Storlek :
size guide My size is :
Ej i lager

Shorts i basmodell som ger optimal rörelsefrihet.

FÖRDELAR

Hjälper till att utveckla självständighet

Hjälper till att utveckla självständighet

Töjbart tyg och resårmidja för att enkelt tas på.
Töjbar

Töjbar

Följsamma och ger total rörelsefrihet.
Sitter väl

Sitter väl

Resårmidja för att enkelt tas på.

TEKNISK INFORMATION

Ett basplagg

Barnet behöver känna sig helt bekväm i sina rörelser. Välj mjuka bomullsplagg, en T-shirt och en jacka som är enkel att ta av, med shorts eller mjukisbyxor till. Shortsen 100 är helt tillverkade i bomull och anpassade för att upptäcka gympa, för barnets psykomotoriska utveckling, och framförallt massa skoj!

Töjbarhet

Barnen ger allt när de leker, så de ska kunna känna sig helt fria i sina rörelser. För att njuta av leken och utveckla sina psykomotoriska färdigheter, behövs bekväma och följsamma kläder. Shortsen 100 är helt följsamma och ger den rörelsefrihet barnet behöver. Barnet lär sig på ett lekfullt sätt i sin takt.

Mjukt

Innehåller 100 % bomull. När barnen känner sig bekväm i sina kläder kan de leka loss ordentligt! Shortsen 100 är ett basplagg för att upptäcka sport och träning.

Vad ska barnet ha för kläder på barngympan?

Domyos har plaggen ditt barn behöver. Målet är att barnet trivs i plaggen utan att behöva rätta till dem under leken. Dessa shorts är ett basplagg i barnets sportgarderob! Välj ett par bra gympaskor till för barnen som har spring i benen!

Har du hört talas om barngympa?

Barngympa är för barn i åldrarna 1-6 år, med en lekfull hinderbana som kan bestå av: tunnel, hinder, mjuka mattor, studsmatta, de klättrar, hoppas, lär sig balans och övar sina psykomotoriska färdigheter, Denna sport för de minsta kan utövas hemma eller tillsammans i klubb.

Fördelarna med barngympa

Utövar ditt barn babygympa?Visste du att dessa lekar främjar barnets psykomotoriska egenskaper. Genom olika lekar och redskap lär sig barnet balans, koordination och rörelser, och lär känna sin kropp och upptäcker nya möjligheter! Det är ett utmärkt sätt att få bra självkänsla.

Tips for storage and maintenance

Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej torktumling
Stryks på maximalt 110 °C utan ånga
Ej kemkvätt

TESTS AND WARRANTY

Test product

Det här plagget har genomgått tvätt- och torktest för att garantera att den behåller form och färg länge. Dessa tester genomförs regelbundet av ett fristående laboratorie och ger oss möjlighet att se till att våra kvalitetskrav efterlevs.

Warranty

2 Years