ANTIBITE™ bettskena – 2 st

Detta paket innehåller 2 st effektiva bettskenor från ANTIBTIE™. Detaljerade instruktioner på svenska medföljer.
 
De flesta av våra kunder beställer 3 st bettskenor. Då betalar du endast 198 kr per bettskena och kan därmed byta ut dem oftare, som rekommenderat. Beställ 3 st med gratis frakt här.
 
Alla våra bettskenor är universella och kan användas av alla som är 16 år och uppåt. Gjutning av din bettskena sker enkelt i kokande vatten. Svensk instruktion ingår.
 

   

Leveransstatus: I lager

Leverans: 39 kr // 2-3 dagar

495 kr



495 kr

Placeholder

BESKRIVNING
ANTIBITE™ är officiellt en av Nordens mest sålda bettskenor. En ANTIBITE™ bettskena används effektivt mot tandgnissling, främst när du sover. Skenan är universell och kan anpassas och användas av alla. Detta görs genom att gjuta skenan i kokande vatten och på så sätt skapa ett unikt intryck av dina tänder.

INFORMATION
Storlek: Medium
Hårdhet: Medium
Material: Medicinskt godkänd EVA-plast (EVAFLEX)
Ingredienser: Eten/vinylacetat copolymer
Godkännande: CE-godkänd
Instruktion: Svenska
Förvaring: Fodral ingår
Rengöring: ljummet vatten
Åldersgräns: 16+

PROVA DEM RISKFRITT I 60 DAGAR
Vi lever av 100% nöjda kunder, så om du inte är nöjd med produkten kan du returnera den inom 60 dagar – det är ett löfte! Observera att du står för kostnaderna i samband med returen och att vårt utlägg på 39 SEK för frakt inte återbetalas.

MER ÄN 50 000 SÅLD
Sedan 2015 har ANTIBITE™ varit bland användarnas favoriter. Idag har vi sålt mer än 50 000 bettskenor till mer än 15 000 kunder. 2020 kunde även våra grannar i Sverige beställa online på antibite.se och 2022 slog vi upp dörrarna till Tyskland på antibite.de.

LEVERANS
Vi skickar alla våra paket med Bring närmaste utlämningsställe. Leverans av denna produkt är gratis, och om du beställer före: 15:00 på vardagar skickar vi ditt paket idag. Du kan förvänta dig leverans inom 2-3 arbetsdagar.

BEHÖVS HJÄLP?
Har du kollat ​​in vår FAQ nedan? Alternativt finns vi redo varje vardag för att hjälpa dig. Det bästa sättet att kontakta oss är via e-post på support@antibite.se, varför vi svarar inom 24 timmar och vanligtvis mycket snabbare.

FAQ
Få svar på våra vanligaste frågor nedan.

 

  • Kan vem som helst använda er bettskena?

    I utgångsläget, ja. Antibite.se rekommenderar dock att du är minst 16 år. Har du problem med tänderna bör du kontakta din tandläkare först.

  • Vilka material är produkterna tillverkade av?

    Antibite-bettskenorna tillverkas av medicinskt godkänd EVA-plast – ett säkert material som används av de flesta tandläkare.

  • Är era produkter godkända?

    Våra bettskenor är naturligtvis 100% säkra att använda. De är båda CE & FDA-godkända. Många tandläkare använder produkter i precis samma material.

  • Hur skyddar jag min bettskena?

    Skenan gjuts efter dina tänder med hjälp av kokande vatten. Detaljerade instruktioner på svenska medföljer, och här talar vi om exakt hur du gjuter din skena för bästa resultat.
  • Vad innebär er nöjdhetsgaranti?

    Vi är så pass säkra på kvaliteten på våra bettskenor att vi ger dig pengarna tillbaka om du mot förmodan inte skulle vara nöjd. Det är ett löfte.

  • Hur snabbt får jag mitt paket?

    Du kan räkna med att få ditt paket inom 2-3 vardagar.

Artikelnr: AB1002 Kategori: