Ion Fury

876 kr
Köp nu - Skickas inom 7-10 vardagar
Fri frakt över 699 kr
Lagerstatus
Webblager Beställningsvara
(Finns hos leverantör)
Stockholm - Sveavägen 14
Ej i lager
Nintendo Switch - Begagnade Spel
Artikelnr: 103496

Shelly “Bombshell” Harrison må ha fått sitt kodnamn genom att desarmera bomber åt Global Defense Force. Men när det onde transhumanistiska geniet dr Jadus Heskel släpper lös medlemmarna i sin cyberkult på gatorna i Neo DC, så vet hon att det är dags att börja spränga saker i stället för att stoppa explosioner.

I sin jakt för att dräpa Heskel lämnar hon ett spår av förödelse genom enorma nivåer med flera vägar, fyllda av gigantiska explosioner, fler hemliga områden än vi kan räkna och omänskliga fiender bakom varje hörn. Här finns inga återställande krafter. Sluta ta skydd och börja kuta och skjuta.

Under Shellys korståg för att slå ut Heskels armé använder hon en bred arsenal av vapen, komplett med olika eldgivningslägen och ammunitionstyper,  som lämnar en lika bred gata av kaos efter henne. Hennes favorit är den trepipiga revolvern Loverboy som ger fienderna smärta och spelarna glädje, både med singelskott och snabba drag på hanen precis som i vilda västern. Vem behöver ett vanligt hagelgevär när man kan ladda granatkastaren med grova hagel? Våldsamma, överdrivna bowlingbomber sliter enkelt fienderna i småbitar.

Ion Fury skrattar åt tanken på obligatoriska sparpunkter och raka spår genom skjutbanor. Men bara för att det här är en första persons shooter av den gamla skolan betyder det inte att vi har struntat i allt schyst som kommit de senaste 20 åren. Huvudskott? Ja, för tusan. Mer fysik och interaktivitet? Lita på det. Widescreen, handkontrollsstöd och autospar? 3D Realms och Voidpoint har tagit det bästa av två världar och kokat ihop det till en blodig soppa.

Kritikerrosat av alla TV-spelsrecensenter och med otroliga 98 % i positivt recensionsresultat på Steam. Ion Fury från 3D Realms släpps i butikerna till PC, PS4 och Switch i maj 2020.

3D Realms, skaparna bakom Duke Nukem 3D, Prey, och Max Payne, har nöjet att samarbeta med Voidpoint för att få tillbaka den legendariska Build Engine, känd från klassiska första persons shooters som Duke Nukem 3D, Shadow Warrior och Blood.

Format: