eFootball PES 2021

1 560 kr
Köp nu - Skickas inom 7-10 vardagar
Fri frakt över 699 kr
Lagerstatus
Webblager Beställningsvara
(Finns hos leverantör)
Stockholm - Sveavägen 14
Ej i lager
PlayStation 4 - Nya Spel
Artikelnr: 161651

Säsongsuppdatering – PES 2021 är en uppdaterad version av fjolårets titel efootball PES 2020, med de senaste spelardata och klubblistor. På grund av de försenade säsongsavslutningarna för många ligor kommer de senaste uppgifterna för vissa licensierade ligor och lag att finnas tillgängliga via uppdateringar vid lanseringen och därefter (internetuppkoppling krävs).
Exklusivt UEFA Euro 2020-innehåll – inför den verkliga turneringen 2021 kommer det officiella UEFA Euro 2020-innehållet att ingå i PES 2021 vid lanseringen. Med UEFA Euro 2020-turneringsläget offline, alla 55 UEFA-landslag, Wembley Stadium och mycket mer, är detta det bästa sättet att simulera turneringen före och efter dess debut i sommar.
Ikoniska ögonblicksserien – återupplev och återskapa minnesvärda ögonblick från karriären hos nuvarande och tidigare fotbollssuperstjärnor med denna nya myClub-serie.
Partner Club-utgåvor – För första gången kommer fansen att kunna köpa speciella Club-utgåvor av PES 2021 via digitala plattformar. De helt nya klubbutgåvorna finns tillgängliga för FC Barcelona, Juventus, Manchester United, FC Bayern och Arsenal FC och kommer att innehålla exklusivt klubbspecifikt innehåll som myClub-trupper, spelare från serien Iconic Moment, unika dräkter, menyer med varumärkesnamn och mycket mer.
Lojalitetsrabatt – för att uppmärksamma våra mest hängivna spelare får du 20 % rabatt när du förbeställer en klubbutgåva av PES 2021 via efootball PES 2020 (inklusive Lite).
Master League – Ett uppslukande enspelarläge som sätter dig i managerstolen för din alldeles egna fotbollsklubb, med ett interaktivt dialogsystem med filmiska mellansekvenser, realistiska överföringar och mycket mer. När du arbetar med att bygga och utveckla din alldeles egna klubb får du i uppdrag att driva utvecklingen framåt genom meningsfulla val både på och utanför planen.
Nya Legend managers har lagts till i Master League i PES 2021, med detaljer som kommer att avslöjas snart.
Matchdag – Stå tillsammans med PES-nykomlingar och erfarna proffs när ni arbetar tillsammans för att ta er an fotbollens största matcher i detta konkurrenskraftiga onlineläge. Välj din favoritklubb och ta dig an andra användare med samma kunskapsnivå för att bidra till ditt lags seger. Samla ihop tillräckligt många segrar för att ha en chans att representera ditt lag i en episk final Showdown.
MyClub – Ett enormt populärt onlineläge där ditt mål är att skapa ditt eget idealiska lag genom att värva och testa spelare, managers och deras taktiska passform. Ju mer du spelar, desto fler spelpoäng (GP) får du för att ytterligare förbättra ditt lag.
För dem som spelade myClub i efootball PES 2020 kommer det att finnas en särskild lojalitetsbonus tillgänglig med olika belöningar beroende på vilka milstolpar som uppnåtts i spelet. Detaljer om belöningar och milstolpar kommer att publiceras på den officiella webbplatsen.

Format: