Narcos Rise Of The Cartels

830 kr
Köp nu - Skickas inom 7-10 vardagar
Fri frakt över 699 kr
Lagerstatus
Webblager Beställningsvara
(Finns hos leverantör)
Stockholm - Sveavägen 14
Ej i lager
PlayStation 4 - Nya Spel
Artikelnr: 144797

Narcos: Rise of the Cartels är ett brutalt, turbaserat action-strategispel baserat på Netflix-TV-serien. Utforska hela den första säsongen från två sidor, var och en med sin egen unika berättelse. Gå med Narcos och expandera drogkartellimperiet, eller ta till vapen med DEA och besegra det.

Välkommen till 80-talets Colombia – bränderna från El Patróns imperium har tänts, dess inflytande sträcker sig över gränser och dess expansion är ominskad. Inflytande och korruption förekommer ofta, poliser, vakter, politiker och de däremellan faller i fickan av Medellín-kartellen, och efter åratals produktion uppmärksammar äntligen Amerika det.

Narcos: Rise of the Cartels berättar historien från Netflix-TV-serien om El Patróns uppgång och fall. Välj din sida och alliera dig med DEA eller med Narcos. Utforska platser från serien och ta en roll i viktiga världsändrande händelser och strider som kommer att definiera och förändra kriget mot droger.

Forma ditt lag från en mängd olika klasspecifika roller, gå med ledande karaktärer, uppgradera dina färdigheter och delta i brutala turbaserade strider där dina handlingar har konsekvenser. Ta del av den strategiska kartan och hantera dina resurser för att antingen utvidga drogimperiet, eller se till att hindra det vid varje tillfälle.

Plata o Plomo?

Baserat på Netflix-TV-serien

Autenticitet ligger i kärnan av Narcos-upplevelsen och välkända karaktärer från TV-serien är tillgängliga att kontrollera och spela som, till exempel El Mexicano, Murphy, Peña, Primo och fler. Varje “ledarkaraktär” erbjuder unika gameplay-förmågor och styrkor som hjälper till att vända striden.

Snabba, strategiska strider

Narcos: Rise of the Cartels tar turbaserade, strategiska strider till en helt ny nivå eftersom enheter har förmågan att röra sig individuellt en efter en annan eller flera gånger på en tur, vilket betyder att tempot alltid ökar. Planera dina rörelser klokt men var försiktig efter dina handlingar alltid har konsekvenser.

Varje krig har två sidor

Med två unika kampanjer, låter Narcos: Rise of the Cartels dig se kriget från båda sidor. Samarbeta med DEA och slåss tillsammans med Steve Murphy för att besegra drogimperiet, eller samarbeta med Narcos för att bilda, växa och utöka imperiet under El Patróns vakande öga.

Counteract och Kill-Shot

Innovativa spelmekaniker håller den turbaserade genren fräsch genom att låta dig ta tredjepersonskontroll över dina enheter för att möta fiender direkt, vilket ger dig möjligheten att göra kritisk skada på optimala ögonblick.

Format: