Battlefield 1 Revolution

368 kr
Köp nu - Skickas inom 7-10 vardagar
Fri frakt över 699 kr
Lagerstatus
Webblager Beställningsvara
(Finns hos leverantör)
Stockholm - Sveavägen 14
Ej i lager
PlayStation 4 - Begagnade Spel
Artikelnr: 118231

Spela som en av de mest våldsamma arméerna i första världskriget – fransmännen. Fördjupa dig i de vilda striderna i Verdun och gå ner i Fort de Vauxs gångar, där barbariska strider härjar i de gasfyllda korridorerna. Delta i krigets största tankattack av Aisne-floden.

Delta i första världskrigets största front med den ryska armén. Rid i Galicien med de legendariska husarerna under Brusilov-offensiven. Delta i strider i Albion-angreppet i en fryst skärgård och slåss i de snötäckta ravinerna av de förrädiska Lupkowpasset.

Delta i amfibisk krigsföring i första världskriget. Ge dig ut med den nya jagaren i intensiva taktiska marina sammandrabbningar. Bemästra kustklass-luftskepp i samspelet mellan land, luft och hav. Fördjupa dig i den våldsamma Zeebrygge-räden och storma stränderna i Gallipoli-offensivens första dagar.

Medverka i de mest ökända striderna i första världskriget. Erövra bittert omstridd mark med brutala verktyg och unika vapen födda ur desperation on dödläge. Aldrig förr har krigets grymheter varit närmare när du stiger ner i helvetet. Förbered dig för apokalypsen.

Format: