Resident Evil Revelations Collection

546 kr
Köp nu - Skickas inom 2-10 vardagar
Fri frakt över 699 kr
Lagerstatus
Webblager Beställningsvara
(Finns hos leverantör)
Stockholm - Sveavägen 14
Ej i lager
Nintendo Switch - Begagnade Spel
Artikelnr: 144618

Internet download and microSD card required.

Survival horror tar sin väg till Nintendo Switch med Resident Evil Revelations. Förutom den spännande historien med seriefavoriten Jill Valentine innehåller den här samlingen även fanfavoriten Raid Mode. Raid Mode, som introducerades för första gången i den ursprungliga versionen av Resident Evil Revelations låter spelarna spela online med varandra eller ensam och ta sig an fiender i olika uppdrag samtidigt som man går upp i nivå och får vapenuppgraderingar.

Den kritikerrosade survival horror-titeln tar spelarna tillbaka till händelserna som ägde rum mellan Resident Evil 4 och Resident Evil 5, som avslöjar sanningen om T-Abyss-viruset. Resident Evil Revelations innehåller seriefavoriterna Jill Valentine och Chris Redfield, plus deras respektive BSAA-partners – Parker Luciani och Jessica Sherawat. Handlingen börjar ombord på ett förmodat övergivet kryssningsfartyg, Queen Zenobia, där fasor lurar runt varje hörn, innan spelarna beger sig till fastlandet och den ödelagda staden Terragrigia. Med begränsad ammunition och vapen tillgängliga, är det dags att överleva Resident Evil Revelations fasor.

Resident Evil Revelations 2:

Resident Evil Revelations 2 kommer till Nintendo Switch och berättar historien om Resident Evils förflutna och nuvarande när de träffas på en övergiven öanläggning. I början av Resident Evil Revelations 2 gör fanfavoriten Claire Redfield en dramatisk återkomst. Överlevande av Raccoon City-incidenten som avbildades i tidigare Resident Evil-spel, jobbar Claire nu för anti-bioterrorismorganisationen Terra Save. Moira Burton deltar på hennes välkomstfest för Terra Save när okända väpnade styrkor stormar kontoret. Claire och Moira slås medvetslösa och vaknar senare i en mörk och övergiven interneringsanläggning. Genom att samarbeta måste de ta reda vem som tog dem och varför. Kommer Claire och Moira överleva och upptäcka vad som ledde till att de togs till denna avlägsna ö? En berättelse full av överraskningar kommer att få spelare att gissa nästa steg vid varje sväng.

På väg mot den avlägsna fängelseön på jakt efter sin försvunna dotter, möter Barry Burton den helt nya karaktären Natalia Korda, en liten tjej som har en underlig kraft som låter henne känna av fiender och dolda föremål. Med hjälp av denna färdighet och Barrys beprövade kampförmåga, kommer spelarna att behöva byta mellan de två karaktärerna för att överleva den mystiska ön och hitta Moira. Med skrämmande fiender som väntar runt varje mörkt hörn måste Barry använda sin ammunition och vapentillförsel klokt, i klassisk survival horror-stil.

Förutom det dramatiska story-läget, gör Raid Mode sin återkomst och är fyllt med innehåll för att hålla spelarna igång i timmar.

Vikt 1 g
Format: