Dragon Quest Heroes 2

244 kr
Köp nu - Skickas inom 7-10 vardagar
Fri frakt över 699 kr
Lagerstatus
Webblager Beställningsvara
(Finns hos leverantör)
Stockholm - Sveavägen 14
Ej i lager
PlayStation 4 - Begagnade Spel
Artikelnr: 143907

DRAGON QUEST HEROES 2 är ett öppet hack and slash med action- och rollspelselement som skickar spelaren på ett äventyr för att återställa ordningen till vad som en gång var en fridfull värld, som nu är fylld med monster och strider av episka proportioner. Upp till fyra spelare kan samarbeta i flerspelarläget för att erövra svärmar av fiender och besegra utmanande bossmonster. Det finns många spelbara karaktärer, med sina egna unika manövrar och förmågor, inklusive en mängd bekanta figurer från DRAGON QUEST®-serien och fyra helt nya hjältar som måste samarbeta för att besegra ett okänt hot som hägrar över de sju rikena!

Berättelse

En gång för länge sedan utspelades ett långt och fruktansvärt krig. När det äntligen nådde sitt slut svor världens invånare en pakt att aldrig slåss igen. Världen delades upp i sju riken och hade fred i tusen år.

En dag återförenas kusinerna och de blivande riddarna Lazarel och Teresa i kungariket Harba, långt ifrån deras hem Dunisia. Föga anar de att den dunisiska armén är på väg att invadera, med deras gamla vän prins Cesar i täten.

Den långvariga freden bryts och världen uppslukas av kaos. Med hjälp av högkungens sändebud måste kusinerna resa till Accordia för möte med de sju rikenas högste regent för att hitta en lösning och återställa freden i världen!

Innehåll

  • Flerspelarläge för upp till fyra spelare online
  • Förvandlas till ett monster och slåss som ett av dem
  • Ny värld, ny berättelse och nya äventyr
  • Flera spelbara karaktärer med sina egna unika förmågor
  • Byt yrke och spela med valfri kampstil och olika magi och vapen!
Vikt 1 g
Format: