Goat Simulator The Bundle

222 kr
Köp nu - Skickas inom 2-10 vardagar
Fri frakt över 699 kr
Lagerstatus
Webblager Beställningsvara
(Finns hos leverantör)
Stockholm - Sveavägen 14
Ej i lager
PlayStation 4 - Begagnade Spel
Artikelnr: 143959

Var en simulerad get. Var en simulerad get i en zombieapokalyps. Var en simulerad get i ett simulerat MMO. Eller var alla tre i detta Goat Simulator-paket. Goat Simulator är det senaste inom getsimuleringsteknik. Du behöver inte längre fantisera om att vara en get, dina drömmar har äntligen blivit verklighet! Goat Simulator handlar om att orsaka så mycket förstörelse som möjligt för dig som en get. Det har jämförts med gamla skridskoåkningsspel, förutom i stället för att vara skridskoåkare, är du en get och i stället för att göra tricks, förstör du saker. Förstör saker med stil, till exempel gör en bakåtvolt medan du skallar en hink genom ett fönster och tjäna ännu mer poäng!

Mmore Goatz Edition ger precis vad du kan förvänta dig, mer getter än någonsin trott möjligt i den största getsimuleringsupplevelsen genom tiderna! Next-gen MMO-simulering gör att du kan vara en simulerad get i ett simulerat MMO.

Upplev fraktionskriget mellan getter och får i en konstgjord simulering. För alla aspirerande zombier där ute kan du nu vara en zombieget i mitten av en zombieapokalyps! Obs: innehåller zombier, för du kan inte ha en zombieapokalyps utan dem.

Vikt 1 g
Format: