BlazBlue Central Fiction

765 kr
Köp nu - Skickas inom 7-10 vardagar
Fri frakt över 699 kr
Lagerstatus
Webblager Beställningsvara
(Finns hos leverantör)
Stockholm - Sveavägen 14
Ej i lager
Nintendo Switch - Begagnade Spel
Artikelnr: 144406

Förbered er för toppen av 2D-fighting – detta är BlazBlues senaste och mest slagkraftiga kapitel hittills, med fler banor, fler rörelser och fler karaktärer än någonsin tidigare. Oavsett om är en BlazBlue-veteran eller en nykomling som vill uppleva singelplayer-läget, är en sak säkert, detta är den ultimata anime-fighting-upplevelsen!

40+ timmar berättelseläge! – Ett helt nytt kapitel i sagan. Ett massivt berättelseläge kombinerat med nya lägen och mekaniker kommer att få dig att komma tillbaka för mer!
30+ karaktärer – Visuella designer och kreativa kampmekaniker dominerar den här gruppen karaktärer.
60+ banor – Nya lokaler och välbekanta platser är alla renderade i 3D och erbjuder en unik kontrast till de handritade 2D-kämparna.
Fantastisk 2D-grafik – Vansinnigt detaljerade 2D-sprites i kombination med häpnadsväckande 3D-bakgrunder skapar en värld olik alla du har sett tidigare.
Nya spelmekaniker – Exceed Accel-attacker för att avsluta Overdrive-läget med ett bang, och Active Flow som uppmuntrar aggressivt spel och ökar din offensiva kraft.
Nya spellägen – Speed Star-läge och Alliance-läge.
Stylish Mode – Förenklar kontrollschemat för att låta nya spelare gå med i kampen utan att fastna på komplicerade inmatningskommandon.

Format: